Home » , , » Ο Ερντογάν και η κυβέρνηση των ούγκανων

Ο Ερντογάν και η κυβέρνηση των ούγκανων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 | 8:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν χάσει ο Σουλτάνος τις εκλογές, στη ΝΔ θα φορέσουν μαύρα. Γιατί «Ερντογάν» λένε σε όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η πολιτική τους. Το λένε συνέχεια.

Έχουμε παρακολουθήσεις που έχουν να γίνουν από την εποχή της χούντας. Αυτής του μπαμπά Μητσοτάκη με το Μαυρίκη.

Απάντηση « - Τα ελληνοτουρκικά είναι το θέμα. Αυτό είναι «υποθέμα»!»

Μάλλον υπόθετο ήθελαν να πουν στο βόθρο.

Άλλωστε τα ελληνοτουρκικά είναι θέμα από το 1821, μην πω πριν και από το 1453.

Κερί ανάβει ο Κούλης στη φωτογραφία του Σουλτάνου, γιατί του προσφέρει πρώτης τάξεως αποπροσανατολισμό.

Έχουμε ακρίβεια, μαύρη αγορά. Όχι μόνο, χαρτζιλικώνουμε τους πλούσιους μαυραγορίτες με δισεκατομμύρια κι αυτοί μας αλλάζουν κυριολεχτικά τα φώτα! Τώρα θα κάνουν και διακοπές ρεύματος, για να δικαιολογήσουν ακόμα μεγαλύτερες αυξήσεις κι αφαίμαξη!

Ποια είναι η απάντηση της γαλάζιας συμμορίας στα αποτελέσματα της καταστροφικής της πολιτικής; «Ερντογάν» και «Πούτιν», παρόλο που τα πουτινάκια είναι οι εφοπλιστές που έχουν σπιτωμένη τη ΝΔ, αφού με το λαθρεμπόριο καυσίμων βοήθησαν τον Πούτιν περισσότερο από οποιονδήποτε. Με το αζημίωτο φυσικά.

Ο Πούτιν δεν ήθελε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Να υποθέσουμε πως ο Μητσοτάκης ήταν πράκτορας της Ρωσίας; Τώρα πάντως έγινε πράκτορας της ΕΥΠ. Με παρακολουθείς Κούλη; Ωραία, πηδιέσαι! Το ξέρω πως το ξέρεις.

Ανεργία; «Ερντογάν»! Ακρίβεια; «Ερντογάν»! Διαφθορά; «Ερντογάν»! Πλειστηριασμοί; «Ερντογάν»! Κορωνοϊός, δεκάδες χιλιάδες θάνατοι, καταστροφή… «- Ναι αλλά δε λέτε τίποτε για τον Ερντογάν»! Τι να πούμε που τον έχουν μονοπώλιο;

Βέβαια τον βοηθάνε κι αυτοί. Γιατί το ίδιο κάνει κι αυτός στους δικούς του. «Πεινάμε» λένε οι Τούρκοι! «Ελλάδα» λέει αυτός. «Καταπιεζόμαστε» λένε οι γείτονες. «Όποιος τα λέει αυτά είναι πράκτορας της Ελλάδας»! Το να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο τις ΗΠΑ.

Θα πάρουν F-16; Θα πάρουμε F-35! Που θα βρούμε λεφτά για τα αόρατα παλτά; Λεφτά υπάρχουν! Τόσοι συνταξιούχοι πέθαναν από την απαξίωση του ΕΣΥ. Κι αν δεν φτάσουν, νέο Μνημόνιο! Που τα βρίσκουν 2 δις το μήνα μόνο για τους μαυραγορίτες του ρεύματος; Που τα βρίσκουν για την πέτσινη λίστα; Εδώ τάισαν τις κάμπιες!

Αλλά έτσι είναι. Η οι γαλάζιες κάμπιες θα φάνε, ή οι εργαζόμενοι. Δε βρίσκεις γιατρό; Έχασες τη δουλειά σου; Δεν έχεις να φας; Είσαι χωρίς ρεύμα; Ερντογάν! Τι θα έκαναν χωρίς αυτόν; Θα έβρισκαν άλλον. Από δικαιολογίες άλλο τίποτα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger