Home » » Όλες/οι στην διαδήλωση απέναντι στην ακρίβεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση. Παρασκευή 7/10

Όλες/οι στην διαδήλωση απέναντι στην ακρίβεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση. Παρασκευή 7/10

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 | 8:00 π.μ.

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

Όλοι-Όλες στην διαδήλωση απέναντι στην ακρίβεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση [Παρασκευή 7/10 - 19:00 πλ. Κλαυθμώνος]

Η εξαρτημένη αστική τάξη, ταυτισμένη στο σύνολο της στρατηγικής της με τον αμερικάνικο και ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό, οδηγεί τον λαό μας στην πείνα, την φτώχεια,την ανέχεια και την εξαθλίωση για να νικήσει το Νατοϊκό Σφαγείο στην σύγκρουση με την Ρωσία με επίκεντρο την Ουκρανία. 

Τα « διάφορα αντισταθμιστικά μέτρα» που λαμβάνει η κυβέρνηση  δήθεν για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και της επισιτιστικής κρίσης που έρχεται αποτελούν κοροϊδία και στάχτη στα μάτια για την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία.

Power Pass, Fuel pass δεν μπορούν να καλύψουν σε καμία περίπτωση τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, της νεολαίας και των ανέργων. 

Ενοίκια, λογαριασμοί ρεύματος, ανάγκες σε τροφή, το σύνολο των βασικών αναγκών μιας εργατο-λαϊκής οικογένειας βρίσκονται σε κατακόρυφη πτώση. 

Οι εκατοντάδες χιλιάδες διακοπές ρεύματος για μικροποσά που βρίσκονται προ των πυλών αποκρυσταλλώνουν τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, καπιταλισμός,υποτέλεια και εξάρτηση για την εργαζόμενη πλειοψηφία. 

Το μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν πρέπει να βρει απέναντι του μια  πανεργατική-παλλαϊκή αντίσταση, η οποία να αγκαλιάσει κάθε χώρο δουλειάς, κάθε γειτονιά, κάθε σχολείο- πανεπιστήμιο, κάθε μαζικό χώρο που οργανώνεται και δρα η σύγχρονη εργατική τάξη και η νεολαία. 

Λαϊκές επιτροπές αντίστασης που να στήσουν φραγμό σε τοπικό επίπεδο απέναντι στα κοράκια που κόβουν ρεύμα, οπλίζοντας την ταξική-λαϊκή αλληλεγγύη, υπερασπιζόμενες έμπρακτα τους δημόσιους χώρους και τις πλατείες από το εξελισσόμενο σχέδιο διάλυσής τους. 

Αν περιμένουν πως θα γυρνάμε σε ένα σκοτεινό σπίτι και θα μετράμε την φτώχεια μας, ενώ οι συμμορίτες μπάτσοι τους θα μας πνίγουν στο αίμα όταν αντιστεκόμαστε είναι γελασμένοι.

Ο λαός δεν έχει ανάγκη από κοινοβουλευτικούς σωτήρες «ροζ απόχρωσης», δεν θα τον σώσει μια πιο «προοδευτική » κυβέρνηση, όταν το κοινοβουλευτικό νατοϊκό τόξο πιστεύει σε ένα  μόνο θεό που ονομάζεται ευρωατλαντικός ιμπεριαλισμός και καπιταλισμός. 

Η αξιοπρέπεια για την μεγάλη κοινωνική- εργατολαϊκή πλειοψηφία μπορεί να πραγματωθεί μόνο στους δρόμους του αγώνα, πλατιά-μετωπικά-μαχητικά και δυναμικά. 

Ο εργαζόμενος λαός του τόπου μας δεν έχει τίποτα να χάσει παρά μόνο τις αλυσίδες που τον κρατούν πίσω από το να γίνει κυρίαρχος της ζωής και της προκοπής του. 

Καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία σε πλατιά συμμετοχή στην διαδήλωση απέναντι στην φτώχεια, την εξαθλίωση και την ακρίβεια την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 19:00 στην Πλατεία Κλαθμώνος με κατεύθυνση τα γραφεία του ιμπεριαλιστικού σφαγείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου» 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger