Home » , » Απάντηση σε δεξιό «επιχειρηματία».

Απάντηση σε δεξιό «επιχειρηματία».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 | 7:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η αστυνομία ανέργων είναι μια ακόμα φασιστική τακτική της κυβέρνησης που θέλει μ’ αυτόν τον εκβιασμό να μειώσει τεχνητά τους ανέργους μετατρέποντας τους σε σκλάβους.

Είπα κακό ψόφο και καρκίνο σε όλα τα δεξιά παράσιτα, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους κανονικά, αλλά πλιατσικολογούν το δημόσιο μέσω της συμμορίας της ΝΔ.

Συνταξιούχοι, όσοι γλυτώσατε από τα μέτρα του Χάροντα – Μητσοτάκη, είστε οι επόμενοι. Θα σας κόψουν τη σύνταξη και θα σας πουν «πηγαίνετε να δουλέψετε, ο Κάρολος βρήκε δουλειά στα 73»! Βέβαια άλλο βασιλιάς, άλλο δούλος.

Κάποιοι το παίζουν έξυπνοι χωρίς να είναι. Ένας πχ γράφει

«Πολύ σωστό μέτρο. Ως ελ. επαγγελματίας σε νησί απασχολώ 20 άτομα με χαμηλότερο μισθό 1200€ στο 8ωρο.Το παράξενο είναι ότι χρειάζομαι 25 αλλά δεν υπάρχει κανένας να δουλέψει. Όλες οι επιχειρήσεις στο νησί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Σταματήστε να γράφετε βλακείες!»

Αν δεν βρήκε ακόμα κανένα, του λέω πως έρχομαι εγώ, και μερικοί άνεργοι σύντροφοι, φτάνει να λέει αλήθεια. Επίσης να τηρεί τη νομοθεσία, που λέει πως πρέπει να ασφαλιζόμαστε (όχι κόλπα με μπλοκάκια κλπ), το ωράριο μην είναι διακεκομμένο ώστε να σε απασχολεί 24 ώρες, να μην είναι μαύρα μεσάνυχτα (γιατί τότε είναι λίγα τα 1.200), να έχουμε άδειες, δώρα και ό,τι άλλο προβλέπεται. Μήπως όμως το νησί είναι σαν τη Μύκονο; Όπου θες τα πενταπλάσια μόνο και μόνο για να μείνεις; Έχουμε γράψει σχετικά.

Περιμένω λεπτομέρειες, μη χάσω τέτοια «ευκαιρία». Να ξέρει πάντως πως, αν λέει ψέματα, μισούμε τους ψεύτες, ιδιαίτερα όσους παίζουν με τον πόνο μας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, που μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα, δεν καταδικάζουμε τη βία.

Προκαλώ λοιπόν όχι μόνον αυτόν, αλλά όλους τους εργοδότες, να δώσουν γραπτές λεπτομέρειες τι δουλειές προσφέρουν και δεν βρίσκουν ανθρώπους. Τι μισθό, ασφάλιση, ωράριο, όνομα επιχείρησης, κι αν δεν πάει άλλος, που μένει κοντύτερα, μετακομίζω εγώ και κάμποσοι φίλοι από τον ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ), που ψάχνουμε συνέχεια για δουλειά, αλλά όχι για δουλεία. Να δώσει δημόσια τα στοιχεία και να δεσμευτεί γι αυτά. Όχι άλλα μπροστά αλλά πίσω, όπως κάνουν μερικοί. Λοιπόν; Είμαι όλος αυτιά…

Α! Ψηφίζω ΚΚΕ, τον κόβω από άλλα tweet του, να θέλει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Χόμπι μου είναι να πηδάω φασιστόμουτρα.

Ο φασισμός που κρύβεται από πίσω, ολοφάνερος. Καλέ δε φταίει ο Κούλης που μας ρήμαξε τόσα χρόνια, που έκλεισαν η μια μετά την άλλη μικρομεσαίες επιχειρήσεις, φταίνε οι άνεργοι, όπως με τις 33.111 δολοφονίες ως τώρα έφταιγαν αυτοί που κόλλησαν! Αν ψήφισαν ΝΔ όντως φταίξανε. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια.

Θα πέσει πολύ ξύλο και κανένας μπάτσος δε θα τους γλυτώσει. Γιατί δε μας φτάνουν τα προβλήματα μας, έχουμε και τους φασίστες της ΝΔ να μας ειρωνεύονται. Τα παράσιτα της ΝΔ που έφαγαν και τις πόρτες! Τα πόμολα τα έφαγαν πέρυσι.

Σας προειδοποιούμε, μη μας προκαλείτε άλλο. Έτσι κάνετε στη Χίο, τη Λέσβο, τη Νέα Σμύρνη… εξοργίσατε τον κόσμο. Είμαστε άνεργοι, δεν είμαστε μαλάκες. Αν ήμασταν μαλάκες, θα ψηφίζαμε ΝΔ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger