Home » , » Μια είδηση που φαίνεται ενδιαφέρουσα αν ισχύει

Μια είδηση που φαίνεται ενδιαφέρουσα αν ισχύει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 | 11:00 π.μ.

Από δικές μας εμπειρίες μπορεί να ισχυριστούμε μετά βεβαιότητας, ότι οι "εμπιστευτικές" πληροφορίες που διαρρέουν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις περισσότερες φορές αποδεικνύονται αναξιόπιστες. Το γράφουμε αυτό για να αντιμετωπίσετε με επιφύλαξη την είδηση που υπογράφει σήμερα στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης. 

Κι αυτό, γιατί ενώ με την πρώτη ανάγνωση μπορεί να εμφανίζεται πολύ σημαντική, στο φινάλε είναι πιθανόν να αποδειχθεί φωτοβολίδα. 

Μετά από αυτή την εισαγωγή δημοσιεύουμε αυτούσιο το δημοσίευμα από την πηγή που αναφέραμε:

"Μάλιστα, όπως λέει σε συνομιλητές του, ο Αλέξης Τσίπρας, «αν δεν υπήρχε η εικόνα των δηµοσκοπήσεων, ο Μητσοτάκης θα είχε καταρρεύσει», ενώ στενοί του συνεργάτες υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα αποκαλύψει στοιχεία για «offshore και αναθέσεις εκατομμυρίων» που θα τεκμηριώνουν τα λεγόμενά τους για «στημένα γκάλοπ»",

Υ.Γ: Μας δημιουργεί απορία πώς ένας έμπειρος γραφιάς, παλιά καραβάνα στον αστικό τύπο και στο ραδιόφωνο σαν τον Νίκο Φελέκη δημοσιεύει πληροφορίες του τύπου "κάποιος μου ' πε κάτι να σας πω...". 

Εδώ μόνο να θυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες στις 4 Οκτώβρη, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη ο Παύλος Πολάκης και είπε επί λέξη: "Ολες οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες. Σας το λέω και το υπογράφω". Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αυτή η αποστροφή του Συριζαίου βουλευτή δημιούργησε συζητήσεις μεταξύ μελών του Δ.Σ του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης  χωρίς όμως να υπάρξει καμιά δημόσια αντίδραση.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Οκτωβρίου 2022 στις 10:10 π.μ.

Νικος Φελεκης διαγραφεντας το 76 απο το Πασοκ για τριτοδιεθνιστικη περεκλιση μαζι με την Αντα την μετεπειτα συζυγο του ΓΑΠ .Μετα γυρισε στο Πασοκ και τωρα ειναι συριζα αφου η Μαριλενα Κοπά εχει μεταπηδησει στον συριζα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger