Home » , » Συγκλονιστικός ο πατέρας του δολοφονημένου Βασίλη Μάγγου, ο οποίος στην μαζική πορεία στο Βόλο κατάγγειλε τον απροκάλυπτο και βρόμικο τρόπο εισαγγελέα να απαλλάξει τους δολοφόνους μπάτσους του παιδιού του. (Βίντεο)

Συγκλονιστικός ο πατέρας του δολοφονημένου Βασίλη Μάγγου, ο οποίος στην μαζική πορεία στο Βόλο κατάγγειλε τον απροκάλυπτο και βρόμικο τρόπο εισαγγελέα να απαλλάξει τους δολοφόνους μπάτσους του παιδιού του. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 | 6:29 μ.μ.


Μαζικότατη και με παλμό η πορεία που έγινε σήμερα στον Βόλο ενάντια στην συγκάλυψη των δολοφόνων μπάτσων του Βασίλη Μάγγου.  Κάποια από τα συνθήματα που δέσποσαν ήταν: «Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη, ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη», «Σταματήστε να βλέπετε ειδήσεις, στον δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις», «Ενας είναι ο δρόμος λαέ για να νικάς, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς», «ΕΛ.ΑΣ. Ελλήνων βασανιστών, ρουφιάνων δολοφόνων και βασανιστών»,

Στο παρακάτω βιντεάκι παρακολουθούμε και ένα απόσπασμα από την ομιλία που έκανε ο πατέρας του δολοφονημένου παιδιού. Αυτό που υπογράμμισε ήταν η μεθόδευση που υπάρχει από τους "λειτουργούς της Θέμιδας" καθώς και από την ηγεσία της αστυνομίας να συγκαλυφθεί η υπόθεση και να μην λογοδοτήσουν οι δολοφόνοι μπάτσοι. 

Αξίζει να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από όσα είπε στην ομιλία του ο χαροκαμένος πατέρας:

"Αν εκδικάζονταν οι μηνύσεις που υποβάλανε εναντίον όλων των υπαιτίων, και με όλα τα ντοκουμέντα που καταθέσαμε η υπόθεση θα ήταν δύσκολο να συγκαλυφθεί γιατί τον Βασίλη τον τραυμάτισαν βαριά και τον έστειλαν στον θάνατο. Αυτό όμως ήθελαν να αποφύγουν. Και βρέθηκε ένας τρόπος να απαλλαγούν οι εγκληματίες αστυνομικοί. Ενας εισαγγελέας μετά την ΕΔΕ-παρωδία, (γενικά όλες οι ΕΔΕ είναι παρωδία), ανέλαβε τον ρόλο να στραγγαλίσει την υπόθεση Και το έκανε απροκάλυπτα με ένα βρόμικο νομικό κόλπο ασκώντας αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη εις βάρος μόνο τριών εγκληματιών βασανιστών αστυνομικών και μόνο για επικίνδυνη σωματική βλάβη στέλνοντας την υπόθεση στο μονομελές πλημμελειοδικείο. Και το έκανε για να δημιουργηθεί δεδικασμένο και η υπόθεση να πάει στο αρχείο. Το έκανε αναίσχυντα στερώντας μας το δικαίωμα να εκδικαστεί η μήνυση μας που υποβάλαμε. Το έκανε αναίσχυντα μετατρέποντας εμάς τους γονείς του βασανισμένου παιδιού μας από κατήγορους σε απλούς μάρτυρες σε μια δίκη παρωδία όπου το κράτος δικάζει τον ίδιο του τον εαυτό του. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Και όμως προβαίνει ο εισαγγελέας σ' αυτή την ιεροσυλία. Θλιβερός ο κατήφορος τους".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger