Home » , » Στην μνήμη του τετράποδου συντρόφου μας "Λουκάνικου"

Στην μνήμη του τετράποδου συντρόφου μας "Λουκάνικου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 | 11:30 μ.μ.

 Σαν σήμερα το 2014 μας εγκατέλειψε από τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις, αφού άφησε την τελευταία του πνοή ο τετράποδος σύντροφος μας "Λουκάνικος".  

Παραθέτουμε ένα κείμενο που είχε γράψει στον ιστότοπο μας ο askordoulakos

Προσβολή μνήμης νεκρού από το MEGA!
 

«Έχω μια υψηλή αίσθηση ευπρέπειας και καθήκοντος. ».

Γιάννης Πρετεντέρης.
____________________________

Αυτοί, που αποτέλεσαν κι αποτελούν τον πιο χυδαίο και μαφιόζικο επικοινωνιακό βραχίωνα του αποικιακού καθεστώτος...

Αυτοί, που επέβαλαν τη βλακεία και το κιτς, ως καθημερινό πολιτιστικό πρότυπο, που προσπαθούν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σ’ένα απέραντο πολιτισμικό μπουρδέλο κι απευθύνονται στους Έλληνες, λες να μιλούν σε καθυστερημένα ζώα...

Αυτοί, που στήριξαν και στηρίζουν με τον πιο ξετσίπωτο και απολίτιστο τρόπο κάθε πολιτική, οικονομική, ή άλλη βρωμιά...

Αυτοί, που έπεφταν και πέφτουν σαν τα βρωμόσκυλα πάνω σε όποιον τολμήσει να πάει κόντρα στο ξενόδουλο, διαπλεκόμενο και δοσιλογικό καθεστώς, που τους ταΐζει

Αυτοί οι ίδιοι χυδαίοι τύποι του MEGAλου κωλοχανείου, ξεπέρασαν τον εαυτό τους απόψε, φτάνοντας σε προσβολή μνήμης νεκρού. Έπιασαν στο στόμα τους τον μακαρίτη «Λουκάνικο» οι τυμβορύχοι, επ’ ευκαιρία του θανάτου του!

Λέρωσαν το πιο όμορφο σύμβολο του ηρωικού αγώνα του λαού ενάντια στη νέα κατοχή, οι αλήτες!

Δυστυχώς ο  «Λουκάνικος» δεν ήταν φυσικό πρόσωπο, ώστε να δικαιούνται οι συγγενείς του να ασκήσουν μήνυση στα καθάρματα του MEGA για προσβολή της μνήμης του αγαπημένου μας επαναστάτη σκύλου. Κάτι ανάλογο είχε κάνει η κόρη του αείμνηστου κι αξεπέραστου Μ. Λοίζου, Μυρσίνη, όταν απαγόρευσε στους δοσίλογους του ΠΑΣΟΚ να ξαναχρησιμοποιήσουν το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ», ως ύμνο ενός προδοτικού και ξενόδουλου κόμματος.

Είμαστε σίγουροι, ότι ο «Λουκάνικος» από εκεί ψηλά, θα θυμάται το ψέμα και το μίσος, που ξερνούσαν ενάντια στο λαό εκείνο το καλοκαίρι του 2011, τα ρεμάλια του MEGA.

Εκείνο το καλοκαίρι του 2011, που ο «Λουκάνικος», μαζί με τις χιλιάδες των διαδηλωτών, έτρωγε χημικά, βόμβες κρότου λάμψης κι ατέλειωτες κλωτσιές από τα φασιστόμουτρα των ΜΑΤ, ενώ την ίδια στιγμή η δημοσιογραφική αλητεία των Πρετεντέρηδων χτυπούσε...Πούλιτζερ!

Θα τους θυμάται και θα γρυλίζει με θυμό, που τον έπιασαν στο στόμα τους...

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger