Home » , , » Εμείς με τις ιδέες μας κι εσείς με την ... σαπίλα σας. - Οχι λαμόγια. Στον δικό μας πολιτικό χώρο δεν υπάρχουν παιδοβιαστές και απάνθρωπα κτήνη!

Εμείς με τις ιδέες μας κι εσείς με την ... σαπίλα σας. - Οχι λαμόγια. Στον δικό μας πολιτικό χώρο δεν υπάρχουν παιδοβιαστές και απάνθρωπα κτήνη!

Από giorgis , Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 | 10:02 μ.μ.

Του Γ. Γ

Επειδή κάποιοι/ες κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, να το κάνουμε φραγκοδίφραγκα. Το θέμα με το δίποδο κτήνος που λέγεται Ηλίας Μίχος, δεν είναι ότι απλώς ένας ψηφοφόρος της δεξιάς. Αναφερόμαστε σε ένα άτομο που είναι στέλεχος ενός καθεστωτικού συστήματος και είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα έχει την κατάληξη που είχαν και οι υπόλοιποι δεξιοί παιδοβιαστές, όπως ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. 
Σε λίγο καιρό δηλαδή θα είναι σπίτι του, και θα απολαμβάνει την ελευθερία του. Και αυτό, μας το έχει δείξει το παρελθόν. 

Γιατί έτσι είναι η "δικαιοσύνη" σας. Εχει απόλυτη "κατανόηση" στα "δικά σας παιδιά" και στην τάξη μας ποινικοποιούν την φτώχεια

Οπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας στην κουλτούρα της Ν.Δ είναι να καλύπτει βιαστές και παιδοβιαστές που είναι στελέχη της. 

Το ότι δεν πρόκειται για ένα απλό δεξιό ψηφοφόρο, αλλά ότι ο Μίχος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το συντηρητικό πολιτικό κατεστημένος, μας το διατυμπανίζει ο ίδιος με τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο. 

Γνωρίζεται εσείς κανένα απλό οπαδό της Ν.Δ., να έχει συγχρόνως φωτογραφίες με πρώην πρόεδρο της δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργό και μια σειρά στελέχη της Ν.Δ;

Εχετε υπ' όψιν σας οποιοδήποτε "ευσεβή" Χριστιανό να έχει στο αρχείο του φωτογραφίες όπου παρουσιάζεται μαζί με τον αρχιεπίσκοπο και μια σειρά δεσποτάδες;

Και όχι λαμόγια. Δεν υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους παιδεραστές και νταβατζήδες παιδικής σάρκας. Ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να χρεώσετε σε μας οι οποίοι/ες είμαστε στρατευμένοι/ες στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση, ότι έχουμε στον χώρο μας με τέτοια άθλια εγκληματικά υποκείμενα. Η σαπίλα σας δεν μας ακουμπάει. Εμείς παλεύουμε για πανανθρώπινα ιδανικά και αυτή την επιλογή, οι πολιτικοί μας πρόγονοι την πλήρωσαν στεκόμενοι μπροστά σε εκτελεστικά αποσπάσματα, υπομένοντας βασανιστήρια, φυλακές και εξορίες. Αποκλειστικά δικοί σας είναι Γεωργιάδηδες, Λιγνάδηδες και Μίχοι... γι' αυτό κάνετε τα πάντα για να τους ξελασπώσετε στον βαθμό που μπορείτε, όταν η ψυχική τους μπόχα βγει στην επιφάνεια ....

Εμείς με τις ιδέες μας κι εσείς με την ... σαπίλα σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger