Home » , » Μεγαλειώδης πορεία συμπαράστασης στον αγώνα των απεργών στην "Μαλαματίνα" (Βίντεο)

Μεγαλειώδης πορεία συμπαράστασης στον αγώνα των απεργών στην "Μαλαματίνα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 | 9:23 μ.μ.

Οπως βλέπουμε και στο βίντεο που σας παραθέτουμε, -το απαλλοτριώσαμε από τον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης-, χιλιάδες ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εργατικών σωματείων και συμμετείχαν στην μαζικότατη πορεία που έγινε το απόγευμα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. 

Με συνθήματα "Εργάτη μπορείς χωρίς τ' αφεντικά χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά" και "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι το κέρδος του κεφαλαιοκράτη", οι διαδηλωτές έδειξαν την συμπαράσταση τους στον αγώνα που δίνουν οι εργάτες της οινοποιίας "Μαλαματίνα" για να ανακληθούν οι απολύσεις που έχει ανακοινώσει η εργοδοσία της επιχείρησης, να μην περάσει η τρομοκρατία και να υπογραφεί ΣΣΕ.

Η αρχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της ΠΟΕΕΠ (Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά) και η πορεία κινήθηκε επί της οδού Φιλίππου  και από εκεί στην Τσιμισκή, την Αριστοτέλους και την οδό Εγνατία.

Εληξε με το κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger