Home » , , » Κι άλλο άξιο θρησκευόμενο μέλος της συντηρητικής παράταξης, παιδοβιαστής και μαστροπός ...

Κι άλλο άξιο θρησκευόμενο μέλος της συντηρητικής παράταξης, παιδοβιαστής και μαστροπός ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 | 4:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Είπαμε ότι, όσοι ψηφίζουν ΝΔ, είναι ή πλούσια παράσιτα, ή βολεμένα βαφτιστήρια, ή εγκληματίες (από απατεώνες, καταχραστές μέχρι βιαστές, παιδεραστές, φονιάδες κλπ) ή απλά ηλίθιοι.

«Η γειτονιά έπεσε από τα σύννεφα. Μακονομάχος, χριστιανός, οικογενειάρχης, νδκρατης το κτήνος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια».

Τώρα περιμένουμε το στρατό των γαλάζιων όρκ να ξεπλύνει το κάθαρμα.

Θα μου πείτε «έχει καμία σημασία τι ψηφίζει»; Για τον περισσότερο κόσμο όχι, αλλά, αφού η δεξιά εξετάζει τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων όλων μας, ας τον λουστούν τώρα.

Άλλωστε κάθε βιαστής, είναι φασίστας, δεν σέβεται το συνάνθρωπο, θέλει να τον εξουσιάζει με τη βία, κι αυτός είναι ο ορισμός του φασισμού. Δε πα’ να λέει ό,τι θέλει, αν βιάσει, είναι φασίστας, ναζί, εγκληματίας.

«Που είναι ο Κυρανάκης και ο Μπογδάνος να μας αποκαλύψουν το όνομα του βιαστή»;

Αυτά είναι κρατικά μυστικά. Όπως ο λόγος που παρακολουθούσαν πολιτικούς αντιπάλους.

«Μη γκρινιάζετε στα Σεπόλια και τη Βάρη για ελλιπή αστυνόμευση, τους έχουμε εδώ εμείς όλους στα Εξάρχεια, μας αγριοκοιτάνε όταν πίνουμε καφέ στη πλατεία, περνάνε μαρσάροντας οι Δέλτα μέσα από μικροφωνικές, φυλάνε κλειστές καταλήψεις μη κ ξανανοίξουν… Έσπασε το άβατο της ανομίας».

Η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. γράφει

«Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου…».

Με τις γνωριμίες που έχει πάντως μπορεί αντί να πάει φυλακή να τον διορίσουν στην αστυνομία!

«Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb».

Όχι άδεια μπουκάλια μπύρας, όπως στους Αναρχικούς; Γι αυτό μουγκάθηκαν οι πετσωμένοι βόθροι.

Κυκλοφορούν διάφορες φωτογραφίες με Σαμαρά, Πλεύρη, με πολλά φυντάνια της ΝΔ, αλλά «όλα τα λεφτά» είναι αυτές που τον δείχνουν στην Εκκλησία. Καλέ, ένας ακόμα Χριστιανός, άνθρωπος του Θεού! Ποιανού θεού; Του Μολώχ, κι αυτός παιδιά ήθελε.

«Να μην έρχονται ρε οι ξένοι και μας αλλοιώσουν τον πολιτισμό». Μη χαθεί η εκμετάλλευση κι ο βιασμός ανηλίκων! Έχουμε μεγάλη παράδοση σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα. Όπως το λένε: Πατρίς θρησκεία οικογένεια!

Δε χρειάζεται ούτε όνομα να πω, ούτε φάτσα να δείξω. Όλοι αυτοί σαν το Λιγνάδη είναι. Τα ίδια κάνουν και το ίδιο μαλακά θα πέσουν.

Υ.Γ: Το όνομα του έγινε γνωστό: Ηλίας Μίχος λέγεται

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger