Home » , , , » Μια ιστορική διαδρομή. Δεξιά, παιδεραστές και βιαστές. (Από τα καθάρματα που βίαζαν φυλακισμένα παιδάκια στην εποχή του εμφυλίου, στο στέλεχος της Ν.Δ., Ηλία Μίχο)

Μια ιστορική διαδρομή. Δεξιά, παιδεραστές και βιαστές. (Από τα καθάρματα που βίαζαν φυλακισμένα παιδάκια στην εποχή του εμφυλίου, στο στέλεχος της Ν.Δ., Ηλία Μίχο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 | 7:18 μ.μ.


⧪Το αυτονόητο θα ήταν, μετά την αποκάλυψη ότι το ανθρωπόμορφο τέρας που βίαζε και εξέδιδε το δωδεκάχρονο κοριτσάκι, είναι μέλος της Ν.Δ και είχε στενές προσωπικές επαφές με πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης τις οποίες διαφήμιζε, το κυβερνητικό κόμμα να ανακοινώσει την διαγραφή του και οι "συναναστροφές" του κτήνους και δηλώσουν εξαπατημένοι από τον φίλο τους.

⧪ Αυτό που θα ανέμενε κανείς από τους θρησκευτικούς ποιμένες -ανάμεσα τους και ο δεσπότης Πειραιά Σεραφείμ- να βρουν ένα απόσπασμα από "ιερό" κιτάπι τους, και να δικαιολογήσουν την "παραπλάνησή" τους, από το "αμαρτωλό" μέλος του ποιμνίου τους που του έδειχναν τόση εμπιστοσύνη.

Είναι τα ελάχιστα που θα ανέμενε κανείς μετά την αποκάλυψη των πράξεων και του βιογραφικού του διεστραμμένου εγκληματία Ηλία Μίχου. 

Αντί γ' αυτό όμως διαμορφώνεται ένα άλλο σκηνικό που μας παραπέμπει σε εποχές που ΜΜΕ έκαναν λόγο ότι ένας άλλος παιδεραστής "βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα", σε δηλώσεις μιας υπουργού "μας εξαπάτησε με το υποκριτικό του ταλέντο" και και σε μια άλλη περίπτωση που ευρωβουλεύτρια του κυβερνητικού κόμματος έσκιζε τα ιμάτια της για την αθωότητα παιδεραστή ομοϊδεάτη της.

Το γελοίο του πράγματος όμως εντοπίζεται στην αντίδραση των δεξιών τρολ που η αμήχανη γραμμή που έχουν πάρει απέναντι στο ότι τρεντάρει με χιλιάδες σχόλια το #νδ_παιδεραστες, σε κάνει να τους λυπάσαι. 

Το ότι αναδεικνύεται πως ο εγκληματίας παιδοβιαστής  ήταν στέλεχος της Ν.Δ. και στον διαδικτυακό του λογαριασμό πρόβαλε τις προσωπικές επαφές που είχε με ηγετικά μέλη του κυβερνητικού κόμματος το αποδίδουν "μικροπολιτική σπέκουλα". Αδυνατώντας να δικαιολογήσουν τις εγκληματικές πράξεις του νεοδημοκράτη, του ευσεβούς Χριστιανού που οι ιερείς του ενέθεσαν να κουβαλάει τον τεράστιο σταυρό στην λιτανεία του επιτάφιου, βρήκαν το τροπάριο ότι "ποινικοί παραβάτες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα".

Για να τα πιάσουμε με την σειρά. Αν αυτό το κάθαρμα, με το όνομα Ηλίας Μίχος, ήταν κάποιος αλλοδαπός το ίδιο θα έλεγαν; Αν ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ (τέτοια περίπτωση δεν θα υπήρχε) τα ίδια "επιχειρήματα" θα επικαλούταν;

Από κει και πέρα όσο και να ψάξει κανείς δεν θα συναντήσει καμιά περίπτωση αριστερού ανθρώπου που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Από την άλλη, οι βιασμοί ανήλικων παιδιών από δεξιά διαστρεμμένα καθάρματα έχει μεγάλο παρελθόν στην χώρα μας. (Δείτε μια σχετική ανάρτησή μας). 

Ας αποφύγουμε όμως τις ιστορικές αναφορές. Σήμερα είναι τυχαίο που όσα κτήνη παιδεραστές αποκαλύφθηκαν είναι νεοδημοκράτες και υπήρξε προσπάθεια από το κυβερνητικό κόμμα είτε να θαφτούν οι περιπτώσεις τους είτε να έχουν ευμενή δικαστική αντιμετώπιση;

Ας μας απαντήσουν, λοιπόν, οι νεοδημοκράτες:

⏩ Πώς έγινε και ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα του παρτουζάκια πρωτοκλασάτου υπουργού -επί κυβέρνησης Α. Σαμαρά- που ήθελε να βιάσει, να κάνει σεξ και μάλιστα να δείρει ανήλικη; 

⏩ Γιατί "θάφτηκε" η καταγγελία για τον επιχειρούμενο βιασμό γυναίκας από τον πρώην έμμισθο υπάλληλο της Ν.Δ. δημοσιογράφο Τάκη Χατζή; 

⏩ Να θυμηθούμε ότι ο βιαστής της Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου, ήταν ένας "σκληρός δεξιός", ονόματι Αριστείδης Αδαμόπουλος τότε αντιπρόεδρο της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Πικέρμι, ο οποίος διατηρούσε σχέσεις με όλη την ηγεσία της Ν.Δ.

⏩ Να φέρουμε στην μνήμη μας ποια ήταν η συμπεριφορά των κυβερνητικών στελεχών και της ελληνικής "δικαιοσύνης" απέναντι στο στέλεχος της Ν.Δ., Νίκο Γεωργιάδη, ένα άτομο με αρρωστημένα σεξουαλικά βίτσια που βρέθηκε κατηγορούμενος «για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής».


 ⏩ Ευκαιρία να θυμίσουμε και μια ανάρτησή μας που είχε τίτλο: "Η συχνότητα με την οποία ο Μητσοτάκης συναναστρέφεται παιδεραστές είναι ανησυχητική. Αν μεν δεν γνωρίζει είναι αφελής, ενώ αν ξέρει είναι συνένοχος".

⏩ Για την περίπτωση του παιδοβιαστής - "δασκάλου" του πρωθυπουργού (Ο Δ. Λιγνάδης είχε αναλάβει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον Μητσοτάκη "για την  δημόσια παρουσία του, διδάσκοντας του πώς να στέκεται, να μιλά και κυρίως να εκφέρει σωστά τον λόγο, αφού ο νυν πρωθυπουργός είχε ένα έντονο θέμα συριγμού", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δημοσίευμα), δεν χρειάστηκε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο. 

Οποια και να είναι η απόφαση του Εφετείου -που αναμένεται να γίνει μετά από 1,5-2 χρόνια- το γεγονός είναι ένα: Ο Λιγνάδης δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί στην φυλακή. Η περιπέτεια που είχε έληξε. Προφυλακίστηκε, (έχοντας το τεκμήριο αθωότητας, αφού δεν υπήρχε καταδικαστική ετυμηγορία), με την εκτίμηση ότι είναι ύποπτος να κάνει νέους βιασμούς, αποφυλακίστηκε -αν και καταδικασμένος για βιασμούς ανηλίκων- με το σκεπτικό ότι πια είναι ακίνδυνος να επαναλάβει τις κατάπτυστες πράξεις του.  Τα σχόλια δικά σας


Το έχουμε ξαναγράψει Το κυβερνητικό κόμμα έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους βιαστές, ειδικά αν ανήκουν στον πολιτικό χώρο της, 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι λίγες μέρες μετά την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από την Ν.Δ., αποφυλακίστηκε ο θαυμαστής της Απριλιανής χούντας και του δικτάτορα Παπαδόπουλου, Κλεάνθης Κωνσταντινούδης.

Μιλάμε για τον καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών που εκμεταλλευόμενος την καθηγητική του έδρα απαιτούσε φακελάκια και ... σεξ από φοιτητές/ιες του, για να τους περάσει στα μαθήματά του.

Υ.Γ: Και μια απάντηση σε ανιστότητους/ες που ισχυρίζονται ότι δεν έχει σημασία σε ποιο πολιτικό χώρο βρίσκεται ένας παιδεραστής. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει αν πρόκειται για κάποιον απλό ψηφοφόρο και αυτό μόνο αστικού κόμματος. Τα πολιτικά σου πιστεύω και η ιδεολογική σου συγκρότηση, διαμορφώνουν την προσωπικότητά σου και τις επιλογές σου. Οχι μόνο όποιος ασπάζεται την μ/λ κοσμοθεωρία, αλλά και οποιοσδήποτε προοδευτικός άνθρωπος, είναι αδύνατον να φερθεί σαν το κτήνος που ονομάζεται Νίκος Μίχος. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Οκτωβρίου 2022 στις 9:07 μ.μ.

...Οπου ειναι καπνος, υπαρχει και φωτια: Και με τετοιο πλεον ...καπνο, φωτια στα μπατζακια ΤΟΥΣ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger