Home » , » Οταν σε χλευάζουν και χθεσινές επικοινωνιακές σου ντουντούκες ...

Οταν σε χλευάζουν και χθεσινές επικοινωνιακές σου ντουντούκες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 | 5:44 μ.μ.

Επανέρχεται με δεύτερο ηλεκτρονικό της μήνυμα αναγνώστρια και τακτική επιστολογράφος μας σχετικά με την συνάντηση που είχε χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Βάνα Μπάρμπα. Και τα δυο e-mail αποπνέουν σεξισμό κι' αυτός είναι λόγος που δεν τα δημοσιεύουμε. 

Αντί, γ' αυτά, λοιπόν, αναδημοσιεύουμε ένα σχολιάκι που υπογράφει σήμερα στα "Νέα" ο Γιώργος Παπαχρήστου. Κι αυτό γιατί όταν φτάνουν όχι απλώς να σε ειρωνεύονται, αλλά ουσιαστικά να σε χλευάζουν και με τέτοιο τρόπο, γραφίδες που μέχρι λίγο καιρό αποτελούσαν επικοινωνιακές ντουντούκες σου σημαίνει ότι η κατάστασή σου δεν είναι αναστρέψιμη. (Αν και στην πολιτική ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ).

Αντιγράφουμε το σχόλιο του δημοσιογράφου ο οποίος σιτίζεται από το ταμείο του Μαρινάκη:

Ο Πρωθυπουργοί κάνει βεβαίως κινήσεις. Σοβαρές. Oπως για παράδειγμα η χθεσινή συνάντηση με τη λατρεμένη Βάνα Μπάρμπα στο Μέγαρο Μαξίμου. Oπως ανάρτησε κατενθουσιασμένη αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η φίλη και συμπατριώτισσά μου Βάνα, συζήτησε μαζί του, την άκουσε, της «πρότεινε» θέση στον συνδυασμό της ΝουΔου στα Γιάννενα, φαντάζομαι (οπότε, Κώστα Τοσούλα, τρέμε!) και - προσέξτε παρακαλώ αυτό - «Βρήκαμε λύσεις σε θέματα που αφορούν την πατρίδα μας».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger