Home » , » Ειδήσεις για ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις για ποδόσφαιρο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 | 5:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Μαρινάκης, μετά τα δυσμενή αποτελέσματα, σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην ομάδα. Για την ομάδα της ΝΔ λέμε πάντα γιατί, ο Μαρινάκης έχει καμιά εικοσαριά. Το Θρύλο και κάποιες άλλες που αγόρασε πακέτο.

Ο Μητσοτάκης θα κάτσει πάγκο και στη θέση του σκέφτεται να βάλει τον Τσουκαλά. Η γνώμη μας είναι πως οποιοσδήποτε είναι πολύ καλύτερος από το Μητσοτάκη πλην ίσως του Άδωνη Γεωργιάδη.

Σκέφτεται επίσης να ιδρύσει υπουργείο ψητοπωλείων και εστιατορίων με υπουργό πασίγνωστο «παλτό» που αγόρασε εσχάτως. Εγκρίνω και επαυξάνω, για να μη λέτε πως λέω μόνο κακά λόγια για τον Λιβεριανό εφοπλιστή.

Μουντιάλ: Κατάρα στα πετροδολάρια. Στο Ιράν είναι Θεοκρατία, στο Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία τι είναι; Θεοκρατία κι εκεί, αλλά ο θεός εκεί είναι με τις ΗΠΑ, οπότε «να κι αν αποκεφαλίζουν να κι αν βασανίζουν»! Σκοτιστήκαν για τα κεφάλια στο Κατάρ, για τις κεφαλιές τους νοιάζει μέσα στα γήπεδα.

Στο Ιράν οι Κομμουνιστές παλεύουν χρόνια για τα δικαιώματα των γυναικών και των μειονοτήτων, αλλά έρχονται οι Αμερικάνοι της CIA, πετάνε τη μαλακία τους, οπότε οι Ιρανοί λένε «καλά ήμαστε και με τους μουλάδες». Γιατί το κατοικίδιο των ΗΠΑ, ο Σάχης, ήταν πολύ χειρότερος.

Θεοκρατία στο Ιράν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, αλλά οι Έλληνες και πάλι πρώτοι! Στη θεοκρατία, την ανεργία, τη διαφθορά και τις τιμές στα προϊόντα. Μαχόμαστε για την πρωτιά στους θανάτους από τον κορονοϊό. Είναι «καλό» που ως χώρα διαπρέπουμε στο οργανωμένο έγκλημα.

Ουρές έκαναν τα πρόβατα για το σφαγείο. Οι πιστοί συγκεντρώθηκαν να πάρουν την ευλογία του Εφραίμ από το Βατοπέδι! Εδώ ταιριάζει γάντι η ατάκα της Γεωργίας Βασιλειάδου από την ταινία «Η καφετζού». «Τρομάρα να σου ’ρθει, ευχή που θα πάρουν τα παιδιά από σένα»! Ποιος είναι στο Μεσαίωνα είπαμε; Το Ιράν; Α, καλά! Το διαβολάκι, αν υπήρχε, θα είχε σκάσει στα γέλια, γιατί, αν υπήρχε Κόλαση, οι παπάδες θα ήταν πρώτο καζάνι πίσσα.

Αυτά δεν τα λέμε για να δικαιολογήσουμε τους φανατικούς αλλού. Είμαστε άθεοι, αγωνιζόμαστε χρόνια κατά της απάτης, της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης παντού στον κόσμο. Τα λέμε για να δείξουμε την υποκρισία των δεξιών που βλέπουν μόνο εκεί που τους δείχνουν τα αφεντικά από την Αμερική. Εμείς τα λέγαμε πολύ πριν, χωρίς εντολή από το Λευκό Οίκο. Αυτή είναι μεγάλη διαφορά από τους παρατρεχάμενους και τους κολαούζους.

Διότι, αν θέλουμε να πούμε για θρησκευτικό φανατισμό, πρέπει να το κάνουμε για όλους. Πρώτα από όλα για την απάτη που υπάρχει εδώ. Βεβαίως μετά να πούμε και τι γίνεται στις άλλες χώρες που έχουν μείνει κοινωνικά 1.000 χρόνια πίσω. Αλλά, όταν είμαστε ίδιοι, τι να πούμε; Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τα δικά μας χάλια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger