Home » , » Η...μούγκα στη Ζougla: Μήπως υπάρχει κρυφή λίστα Πέτσα;

Η...μούγκα στη Ζougla: Μήπως υπάρχει κρυφή λίστα Πέτσα;

Από askordoulakos , Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 | 9:36 μ.μ.

«Οι παλιάνθρωποι ενώνονται, σαν τις σάπιες σταφίδες».

Ανδρέας Λασκαράτος

__

Πολλά διεθνή ΜΜΕ αναπαράγουν το χτεσινό ρεπορτάζ του Documento για τις υποκλοπές, αλλά-όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε-τα αγορασμένα και χυδαία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αδιαφόρησαν  επιδεικτικά κι ανενδοίαστα  για το ζήτημα κι ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη είδηση ακροθιγώς. Ομιλούμε για τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Η έκπληξη (;) λοιπόν, σχετικά με τη συγκεκριμένη είδηση, που αρχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου, προέρχεται από το άκρως φιλονατοϊκό site του ...Ταρζάν της ερευνητικής δημοσιογραφίας και των μεγάλων αποκαλύψεων, του -κατά κόσμον- Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Δεν είναι μόνο το άγαρμπο και στα όρια της ηλιθιότητας θάψιμο της εν λόγω είδησης, λες και βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’50, που υπήρχαν μερικές εφημερίδες κι ένα μόνο κρατικό ραδιόφωνο. Έφτασε ο άθλιος στο σημείο να βγάλει σήμερα τον...Σούρλα να ξιφουλκήσει, κατά του δημοσιογράφου, που έκανε την αποκάλυψη της λίστας ισχυριζόμενος, ότι ο Βαξεβάνης  απέκρυψε κάποια συνέντευξη, που του είχε παραχώρησε για τη νοθεία στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων,  διατυπώνοντας συγχρόνως -εμμέσως, πλην σαφώς -τη βεβαιότητά του, ότι Βαξεβάνης σχετίζεται με τους ισχυρούς παράγοντες των λαθρεμπόρων, οι οποίοι επηρεάζουν τα πολιτικά, εκδοτικά και οικονομικά πράγματα της χώρας!

Όχι, ότι δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε, πως κάποιος δημοσιογράφος ενδέχεται να έχει σχέσεις με λαθρεμπόρους, παντός είδους εμπορευμάτων. Πλείστα όσα τα παραδείγματα της... μαχόμενης κι ανεξάρτητης ελληνικής δημοσιογραφίας.

Αλλά να «καίγεται» ο τόπος από το -ίσως -μεγαλύτερο σκάνδαλο αλλοίωσης του Πολιτεύματος και συνταγματικής εκτροπής στη σύγχρονη Ιστορία της χώρας μετά τις εκλογές του 1961, οπόταν είχαν ψηφίσει ακόμα...κι οι τριανταφυλλιές κι εσύ, αφενός να θάβεις την είδηση (τι βλαξ αλήθεια!) κι αφετέρου να ξεθάβεις τον Σούρλα, προσπαθώντας ν’ αποδομίσεις τον αποκαλύψαντα το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, τότε τρία τινά ισχύουν: Είτε έχεις καταντήσει πιο γελοίος και πιο άθλιος κι απ’ τους Πορτοσαλταρισμένους του ΣΚΑΙ, είτε τα’χεις «χοντροτσακώσει» από κάποιο κρυφή λίστα Πέτσα, είτε σ’ έχουν «μαγκώσει» -μέσω τηλεφωνικής υποκλοπής- να κάνεις κάτι πολύ βρώμικο και σ’ εκβιάζουν, ώστε να ξευτιλιστείς δημόσια, για να ξεπλύνεις το βαθύ παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών, εγχώριων τε και εξωχώριων.

Διαλέξτε και πάρτε...

ΥΓ:  Στην εισαγωγική φωτογραφία, ο...μαχόμενος δημοσιογράφος της ζούγκλας πλαισιώνεται από τους ογκόλιθους της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, Μάρα Ζαχαρέα και Μιλένα Αποστολάκη

 Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger