Home » , , » Δεξιοί: Πάντοτε και παντού καθάρματα.

Δεξιοί: Πάντοτε και παντού καθάρματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτας (Κνουτ την έλεγε ο Χανς), δεν είναι άνθρωποι, είναι τέρατα. Παράσιτα, που καταστρέφουν τους ανθρώπους. Έχουν μάλιστα προτίμηση στα μικρά παιδιά, τα οποία είτε βιάζουν, είτε σκοτώνουν. Υπάρχει όμως εμβόλιο και λέγεται Στάλιν. Με Στάλιν δεν κινδυνεύουμε από τους ναζί, τους φασίστες, τους εγκληματίες, τους προδότες. Είναι το εμβόλιο που πρέπει να κάνουμε, κι όχι τα μούφα των ρεφορμιστών, που είναι σαν αυτά του κορονοϊού.

Δεν είναι όμως μόνο εδώ καθάρματα οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων που διορίστηκαν μετά μπάτσοι. Γερμανία: Ένας πρίγκιπας 71 ετών συμμετείχε στα σχέδια της ακροδεξιάς οργάνωσης «Πολίτες του Ράιχ» για να κάνουν πραξικόπημα. Μοναρχοφασίστες τους λέγαμε παλιά. Βασιλικοί και χουντικοί ναζί. 2 καθίκια σε 1.

Ο γαλαζοαίματος κηφήνας, στρατιωτικοί, μπάτσοι κλπ ετοιμάζονταν να κάνουν χούντα. Στην οργάνωση είναι και η Μπίργκιτ Μάλζακ-Βίνκεμαν, πρώην βουλευτής της «Εναλλακτικής για τη Γερμανία» (ΑfD) και δικαστής! Για να ξέρουμε ποιοι οργανώνουν και κάνουν τα πραξικοπήματα. Κανονικά ναζί και δικαστής δεν πάει. Είναι σαν σκατό στο πιάτο. Είναι λάθος, αφού ναζισμός και δικαιοσύνη είναι έννοιες αντίθετες. Κάτι τέτοιους έχουμε κι εδώ και βγάζουν τις αποφάσεις που βγάζουν; Πχ «Σκότωσε Ρομά. - Αθώος, ένοχος το θύμα»!

Η τρομοκρατική οργάνωση σχεδίαζε από τον Νοέμβριο του 2021 ένοπλη επίθεση στην Bundestag (Βουλή) και συλλήψεις πολιτικών, με στόχο να προκληθεί εκτεταμένη αναταραχή στη χώρα και τελικά ανατροπή του πολιτεύματος. Βασικά στρατιωτικό νόμο ήθελαν, ώστε να σκοτώνουν και να λεηλατούν μετά χωρίς άγχος. Το όνειρο του κάθε δεξιού.

Όπως αναφέρεται σε πόρισμα της Εισαγγελίας, τα μέλη της οργάνωσης συνδέονται με «βαθιά απόρριψη των κρατικών θεσμών και της δημοκρατίας στη Γερμανία, γι' αυτό και σχεδίαζαν βίαιη αλλαγή του συστήματος. Γνωρίζουν ότι ενδεχομένως να υπάρξουν νεκροί, αλλά αποδέχονται αυτό το σενάριο ως ενδιάμεσο βήμα για την επίτευξη των στόχων τους». Δεν καταδικάζουν τη βία; Όχι όταν σκοτώνουν αυτοί. Μόνο τη «βία» των Κομμουνιστών, όταν τους ξεσκίζουν. Μια Κατιούσα να! (με το συμπάθιο) στον πισινό του Χίτλερ.

Δεξιά σημαίνει εκτροπή, διώξεις, δολοφονίες και βέβαια πλιάτσικο. Εκεί που οι Γερμαναράδες λένε ψέματα είναι πως τάχα οι ναζί είχαν συνομιλίες με Ρώσους. Γιατί για κάθε κακό στη Γερμανία φταίνε οι Ρώσοι, όπως εδώ για τη ΝΔ φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παλιότερα έφταιγε το ΠΑΣΟΚ. Είναι ψέμα, γιατί κανένας Γερμανός ναζί δεν γουστάρει τη Ρωσία. Ο λόγος είναι ο Στάλιν που κατατρόπωσε το Χίτλερ.

Οι δεξιοί είναι πάντα αντίθετοι από αυτό που παρουσιάζονται. Πχ λένε πως είναι πατριώτες ενώ προδίδουν το λαό στις πιο κρίσιμες στιγμές. Όσοι πχ ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα, είναι και θα είναι πάντα προδότες. Υποταγμένοι και καθάρματα. Τέτοιοι ήταν και στην Κατοχή. Γερμανοτσόλια, χίτες, μαυραγορίτες. Έτσι έκαναν το 1974 που πούλησαν την Κύπρο.

Παρουσιάζονται ως θρήσκοι, ενώ δεν έχουν το θεό τους. Το «ου κλέψεις» το έχουν κυριολεκτικά ξεφτιλίσει. Αλλά μιλάμε για μεγάλα ποσά, εκατομμύρια, όχι 20 ευρώ. Όσο για την οικογένεια; Λιγνάδης, Μίχος, Γεωργιάδης, Ηρώδης… «πρότυπα»! Αυτοί ήταν, αυτοί είναι αυτοί θα είναι πάντοτε και παντού. Να έχουμε το νου μας για βία και νοθεία, γιατί εδώ κυβερνάνε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger