Home » , » Με τη γίδα στην πλάτη να βελάζει.

Με τη γίδα στην πλάτη να βελάζει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 | 11:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου», όπως θα έλεγε κι ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν. Λείπει, όπως ο Τζίμης Πανούσης για να σχολιάσει τη γίδα στην πλάτη. Ακριβώς έτσι την έπιασαν την Εύα, στα πράσα, τη στιγμή που δάγκωνε το μήλο. Ή που τσίμπαγε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, γιατί οι τεμπέληδες παίρνουμε 200 ευρώ, ενώ μας ήρθε το ρεύμα παραπάνω 400, αλλά οι άριστοι της ΝΔ και οι μαυραγορίτες παίρνουν μίζες εκατοντάδων χιλιάδων ή βοήθεια εκατομμυρίων. ΝΔ είναι η Καϊλή, όπως ο Λοβέρδος, ο Βενιζέλος κι όλα τα μεγάλα λαμόγια. Γι αυτό κλαίνε και τα γαλάζια τρολλάκια.

Τα τρολλάκια της ΝΔ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν, γιατί η νίλα που έπαθαν είναι αντίστοιχη μ’ αυτή του Δράμαλη. Η Εύα είναι γαλάζιο παιδί, κολλητή του Μητσοτάκη, ενώ ξέρουμε τη δήθεν σοσιαλίστρια, μάλλον εθνικοσοσιαλίστρια, για το αντικομουνιστικό της παραλήρημα. Για τον παππού της πήρε μίζα, για να φτιάξει μνημείο σε παραδεισένια νησιά όπου ανθούν οφσόρ.

Κι ενώ ο Ανδρουλάκης ανακουφίστηκε, όπως κάποιος που έχει δυσκοιλιότητα και τελικά καταφέρνει να απαλλαγεί από ένα βάρος, στη ΝΔ η πολύ θλίψη γεννά τρολιές. «Χάρη στην παρακολούθηση του Μητσοτάκη» έπιασαν την Εύα λένε τα τρολλ κι ο κόσμος εξοργίζεται και γελάει ταυτόχρονα. Μανάρια μου, που λέει κι ο προφήτης, αυτοί που έπιασαν το λαμόγιο είναι οι Βέλγοι. Ο Μητσοτάκης εφόσον την παρακολούθησε, ήξερε για τις μίζες. Δεν είπε όμως τίποτα! Χειρότερα το κάνετε λοιπόν γιατί παραδέχεστε και δικαιολογείτε τις παράνομες παρακολουθήσεις του Κούλη συν ότι τον βγάζετε όχι μόνο ωτακουστή, αλλά και εκβιαστή! Γιατί εφόσον ήξερε, δεν είπε πως η Εύα έπαιρνε καταραμένα χρήματα; Για να την έχει δούρειο ίππο στο ΚΙΝΑΛ! Βλέπετε τι κάνει η ΝΔ; Αποβλακώνει!

Αυτοί που τη συνέλαβαν επ αυτοφώρω ήταν οι Βέλγοι αστυνομικοί, όχι η ΝΔ που την είχε στα όπα - όπα. Οι παράνομες παρακολουθήσεις του Μητσοτάκη δεν έχουν καμία σχέση με τη σύλληψη της αμαρτωλής, που έγινε με όλους τους τύπους, νόμιμα! Κανείς δεν την παρακολούθησε με Predator. Δεν υπάρχει τέτοια είδηση, τα τρολλ λένε ψέματα, ότι λένε δηλαδή μόλις ανοίγουν το στόμα τους. Μητσοτάκη, αφού παρακολουθούσες, γιατί δεν είπες τίποτα; Γιατί είναι χειρότερος!

Να θυμίσω πως στο Βέλγιο έχουν κράτος, εμείς έχουμε παρακράτος, κράτος δε γίναμε ποτέ, αφού εδώ κυβερνάν απατεώνες. Αν ήταν ο Λοβέρδος αλλού ή ο Άδωνης, θα τους είχαν μέσα ισόβια. Εδώ τους έχουμε να κυβερνάνε. Γι αυτό χρεοκοπήσαμε, κάποιοι βούτηξαν τα φράγκα και δεν ήταν ο φούρναρης, που δεν έδινε απόδειξη για την τυρόπιτα. Καλή η πίτσα νεοφιλελέ; Έχει κι άλλη ακόμα πιο μεγάλη.

Να θυμίσουμε τώρα τα λυπητερά: Μαύρη αγορά! Έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια κι από την Ουκρανία που έχει πόλεμο! Πως τα κατάφεραν έτσι; Λεηλατούν και κοροϊδεύουν! Κοροϊδεύουν για να λεηλατούν. Μας ρήμαξαν. Έφτασαν οι λογαριασμοί στο θεό. Θα πάρει ο διάολος το Μητσοτάκη και το σόι του. Βέβαια υπάρχει περίπτωση κάποιου πραξικοπήματος, ώστε να κυβερνά χωρίς εκλογές, μέσω δημοσκοπήσεων. Όπως περίπου έκανε ο Παπαδόπουλος. Έρχονται πλειστηριασμοί, γιατί θέλουν να φάνε κι άλλα. Όπως κι η λαίμαργη Εύα, που δεν την έφταναν τα χιλιάρικα του μισθού της, ήθελε και τη γίδα. Μόνο που οι γίδες αλλού βελάζουν και κουτουλάνε, δεν κάθονται να τις σφάξουν όπως εδώ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger