Home » , » Τι γουστάρω στο Κόμμα

Τι γουστάρω στο Κόμμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 | 8:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένα είναι το Κόμμα, το ΚΚΕ, τ’ άλλα είναι συμμορίες. Για να σας πω τι ακριβώς γουστάρω περισσότερο στο ΚΚΕ, γιατί είναι πολλά αυτά που μ’ αρέσουν, θα σας πω μια ιστορία όταν ήμουν στην Α΄ Γυμνασίου, πριν πολλές δεκαετίες.

Το πρώτο διαγώνισμα το έγραψα στην Ιστορία. Πάτωσα! Πολύ φυσικό, αφού δεν είχα ανοίξει βιβλίο. Ειδικά το βιβλίο της Ιστορίας ήταν ως τότε εντελώς αχρησιμοποίητο, ολοκαίνουριο, του κουτιού, που λένε.

Βέβαια τσαντίστηκα με το βαθμό 3 με το συμπάθιο και το δούλεμα που μου έριξαν αδέρφια - ξαδέρφια χρησιμοποιώντας προτάσεις με τη λέξη «κούτσουρο», «στουρνάρι», «τούβλο» κι άλλες παρόμοιες.

Η μητέρα μου ως εκπαιδευτικός το πήρε κατάκαρδα, δε με μάλωσε, αλλά στενοχωρήθηκε πολύ και είπε πως ήταν δική της αποτυχία, αφού δεν με διάβασε, ώστε να γράψω καλά. Βασικά είχε κάνει πολλές προσπάθειες να διαβάσω, αλλά εγώ αντιστεκόμουν σθεναρά.

Για τους παραπάνω λόγους μ’ έπιασε το φιλότιμο. Στρώθηκα στο διάβασμα, κι ορκίστηκα μάλιστα στην Ιστορία να γράφω στο εξής πάντα άριστα, πράγμα που έγινε. Με τον καιρό άρχισε να μ’ αρέσει η Ιστορία, διάβαζα μάλιστα και βιβλία Ιστορίας που δε μας δίδασκαν στο σχολείο.

Τι σχέση έχει το ΚΚΕ με όλα αυτά; Λάθη κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε. Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν. Όπως επίσης θα έχουμε αποτυχίες. Σημασία έχει πως στο Κόμμα υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι που μαθαίνουν από τα λάθη τους και από τις αποτυχίες. Δεν έχει σημασία ένα λάθος, αρκεί να μπορείς να το διορθώσεις. Αυτό γίνεται, μπορεί αργά, μπορεί γρήγορα, πάντως σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε ότι οι αστοί απατεώνες. Να επαναλαμβάνουμε τα ίδια βαφτίζοντας τα «σωστά». Μπορεί κάποιοι σύντροφοι να δικαιολογούν τ’ αδικαιολόγητα, όπως εγώ που έλεγα πως «δε με πάει η καθηγήτρια», ενώ τα είχα φορτώσει στον κόκορα, αλλά δε θα το επαναλάβουμε.

Για τους μπάτσους ισχύει αυτό που είπα. Κάποιος που είναι αστυνομικός και ψηφίζει ΚΚΕ, σύντροφοι, δεν περιμένει τα 600 ευρώ να ψηφίσει το Κόμμα. Το ίδιο κι ο έντιμος, το κάνει γιατί έτσι αισθάνεται, γιατί αυτό θεωρεί σωστό. Αλλιώς υπάρχουν τόσες αστικές συμμορίες που τάζουν ρουσφέτια. Δεν είμαστε τέτοιοι εμείς όμως. Επιπλέον ένας μπάτσος, αν δεν ακολουθήσει διαταγές, που συνήθως είναι καταστολή και τρομοκρατία των εργαζομένων παύει να είναι μπάτσος. Τον απολύουν.

Επομένως η καλόπιστη κριτική των συντρόφων είναι σωστή και καλοδεχούμενη. Εντάξει, υπάρχουν οι μπηχτές που τσούζουν λιγάκι. Όμως σημασία έχει πως ένα παιδί δολοφονήθηκε από ένστολα καθάρματα. Επομένως πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην ξανασυμβεί και βέβαια για να τιμωρηθούν οι ένστολοι φονιάδες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

17 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:06 π.μ.

Μάλιστα άρα ήταν ένα...μεμονωμένο λάθος. Ένα...στιγμιαίο λάθος έτσι Μήτσο; Δηλαδή ο Κουτσούμπας είναι ο...Πασχάλης της πολιτικής;

Για να σου απαντήσω θα παραφράσω τον σύντροφό σου Μπογιόπουλο σε τοποθέτησή του για την αστυνομική βία στο Κόντρα. Πόσα "μεμονωμένα λάθη" κάνουν μία πολιτική Μήτσο;

https://www.youtube.com/watch?v=xOSdiHgXTcI

V For Viva La Revolucion

17 Δεκεμβρίου 2022 στις 3:30 μ.μ.

Καλα τα λες μητσο. Οι θεσεις του ΚΚΕ ηταν παντα υπερ του εργαζομενου ειτε ειναι μπατσος ειτε οικοδομος ή υπαλληλος. Ολοι αυτοι που ειναι τοσο πολυ επαναστατες γιατι δε βγαινουνε στο βουνο; Μαλλον δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο ΚΚΕ απλα βρισκουνε μια ευκαιρια να μη συνταχτουν μαζι υου ταξικα

18 Δεκεμβρίου 2022 στις 1:25 π.μ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, μεγάλε κομμουνιστή ηγέτη αναμένουμε το πρόσταγμά σου για να βγούμε στο βουνό...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger