Home » , » Εχει τα δίκια της η Εύα Καϊλή

Εχει τα δίκια της η Εύα Καϊλή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 | 10:38 μ.μ.

Εχει τα δίκια της η Εύα Καϊλή η οποία φέρετε να χαρακτηρίζει "μίζερη" την νοοτροπία κάποιων ευρωπαίων αστυνομικών που την συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω -σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων - και τώρα με εντολή δικαστικών βρίσκονται κρατούμενοι αυτή και ο σύντροφος της κ. Φραντζέσκο Τζόρτζι. για υπόθεση διαφθοράς που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

(Εδώ να σημειώσουμε ότι αν αληθεύει η πληροφορία ότι έχει συλληφθεί η Καϊλή πρέπει να έχει πιαστεί να διαπράττει αδίκημα επ αυτοφώρω, γιατί διαφορετικά προστατεύεται από την ασυλία της ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AFP, "η βελγική αστυνομία συνέλαβε την Ελληνίδα σοσιαλίστρια ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, μία από τις αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες το βράδυ της Παρασκευής", ).

Εδώ προκύπτουν και κάποια ερωτηματικά. Τι είδους νομική κατάρτιση έχουν οι Βέλγοι δικαστές; Αγνοούν τι σημαίνει "αδιευκρίνιστα ποσά"; 

Και προφανώς ανταποκρίνεται στην αλήθεια η εκτίμηση της αντιπροέδρου της ευρωβουλής, ότι στην Ελλάδα η μίζα είναι στα υπουργικά καθήκοντα όπως μας έχει διδάξει ο διαπρεπής νομικός και πρώην υπουργός της Ν.Δ., Χαράλαμπος Αθανασίου.   


Υπάρχει και μια άλλη ενδιαφέρουσα διαδικτυακή τοποθέτηση 



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

10 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:09 π.μ.

Έεεεετσι στην μπουζού δίποδο, θηλυκό φασιστοσίχαμα! Που τόσο καιρό συκοφαντούσες τον Δ.Σ.Ε. λέγοντας ψευδώς ότι τον παππού σου τον σκότωσαν αντάρτες του Δ.Σ.Ε... ή όπως λέει το σοφό λαϊκό ρητό: " όλα εδώ πληρώνονται"...

10 Δεκεμβρίου 2022 στις 9:25 π.μ.

Οι κομμουνιστες τη καρφωσανε!! Αυτοι φταινε για ολα ακομα και για το οτι καποιος δε πηδαει

10 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:03 π.μ.

Πέραν του τι μέρος του λόγου είναι η εν απαίσια αυτή τύπισσα, σε κάτι τέτοιες ιστορίες αποκάλυψης της οιασδήποτε απατεωνιάς, κομπίνας ή άλλου εγκλήματος των αστών πολιτικάντηδων (και μάλιστα σε επίπεδο ευρωκ(υ)νοβούλιου ή και παραπάνω, βλ. Κομισιόν ή Συμβουλίου κορυφής των ηγετών που έχει και την πραγματική εξουσία ο ιμπεριαλισμός της Γερμανίας και της Γαλλίας, εν αντιθέσει με το φιγουρατζίδικο εκείνο λογοκοπανατζήδικο του Στρασβούργου, που μόνο πιέσεις μπορεί να ασκεί) εμείς πρέπει πάντα να ψάχνουμε ποια συμφέροντα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην υπόθεση και κάποιοι αγύρτες ξεσκεπάστηκαν. Δηλ. στην περίπτωση που εξετάζουμε πρέπει να βρούμε ποια γερμανικά ή γαλλικά μεγαλοσυμφέροντα έθιξε το λόμπι των καταριανών καρχαριών και των ευρω- πολιτικάντηδων που αυτό λάδωνε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger