Home » , , » Συνελήφθη η ευρωβουλεύτρια Εύα Καϊλή, με την κατηγορία ότι είναι πληρωμένο παπαγαλάκι του αυταρχικού καθεστώτος του Κατάρ

Συνελήφθη η ευρωβουλεύτρια Εύα Καϊλή, με την κατηγορία ότι είναι πληρωμένο παπαγαλάκι του αυταρχικού καθεστώτος του Κατάρ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 | 9:13 μ.μ.

Εδώ πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Είχαμε σπεύσει να αποδώσουμε στην ηλιθιότητα που διακρίνει την ευρωβουλεύτρια Εύα Καϊλή, την παρέμβαση που είχε κάνει στο ευρωκοινοβούλιο σχετικά με την οργάνωση του ματωμένου και αγορασμένου Μουντιάλ που γίνεται στο Κατάρ. Η πραγματικότητα που αποδείχτηκε σήμερα είναι εντελώς διαφορετική. 

Η είδηση που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ και έχει σαν πηγή την βελγική εφημερίδα Le Soir μας γνωστοποιεί ότι "για τα λεφτά τα κάνει όλα", η Εύα Καϊλή.  

Συγκεκριμένα η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη από τις Βελγικές αρχές σήμερα, μαζί με άλλους, ανάμεσα και ο σύντροφός της, με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από Καταριανούς αξιωματούχους. Ηταν δηλαδή ένα πληρωμένο παπαγαλάκι του αυταρχικού θεοκρατικού καθεστώτος του Κατάρ. 

 Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες εκτός του ότι ερευνήθηκε το σπίτι που έμεινε και η ίδια ανακρίθηκε από την αστυνομία και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα.   

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση υπήρξε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ η οποία αναφέρει: "Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη". 


Εχει την αξία της η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ γιατί ήδη θεωρεί ένοχη την Καϊλή αφού ανακοινώνει την διαγραφή της και όχι για αναστολή της κομματικής της ιδιότητας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger