Home » , » Επιστημονική επιβεβαίωση του ... αυτονόητου

Επιστημονική επιβεβαίωση του ... αυτονόητου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 | 3:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Οι ακροδεξιοί είναι ηλίθιοι λένε οι επιστήμονες. Εμείς έχουμε εκφράσει το ίδιο επιστημονικό συμπέρασμα εδώ και χρόνια. Χαιρόμαστε όμως που υπάρχει μελέτη η οποία επιβεβαιώνει το αυτονόητο.

Το πόσο βλάκες είναι οι δεξιοί μπορούμε να το δούμε από τις συγκεντρώσεις εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος, για να πιστεύει πως ο Μητσοτάκης θα πήγαινε κόντρα στη θέληση των Αμερικάνων, ακυρώνοντας τη συμφωνία; Κάθε καρνάβαλος εκείνων των φασιστικών μαζώξεων πρέπει να έχει IQ πατημένου σκατού.

Θα είχε μεγάλη πλάκα, αν γίνονταν τώρα ένα δημοψήφισμα για την υπέρκομψη Συμφωνία των Πρεσπών, που τώρα, σύμφωνα με τη ΝΔ, πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα! Δεν ξεχάσαμε, απλά είχαμε σοβαρότερα θέματα ν’ ασχοληθούμε. Όμως τώρα, την περίοδο των διακοπών, μπορούμε να θυμίσουμε στα ακροδεξιά βλήματα, πόσο κορόιδα πιάστηκαν.

Οι ακροδεξιοί πάντα ήταν βλάκες, στόκοι, τούβλα. Όχι όλοι. Τα μεγάλα κεφάλαια είναι αδίστακτοι εγκληματίες. Εγκληματίες είναι και οι ηλίθιοι που τους ακολουθούν. Το πλέον εξοργιστικό όμως είναι πως οι ανοησίες τους, οι κουταμάρες που λένε, για να δικαιολογήσουν τη λεηλασία και τα άλλα εγκλήματα που κάνουν, προκαλούν τη νοημοσύνη μας.

Έτσι τα διάφορα προεκλογικά ψίχουλα που λένε πως μοιράζουν περισσότερο μας εξοργίζουν παρά μας παραπλανούν. Τι κι αν οι τιμές των καυσίμων κατέβηκαν, η μαύρη αγορά καλά κρατεί. Γιατί με το μόνο πόλεμο που σχέση έχουν οι τιμές στο ρεύμα, τηλέφωνα, σούπερ μάρκετ κλπ, είναι ο Ταξικός που διεξάγεται συστηματικά και με αγριότητα εναντίον μας.

Μην ξεχνάμε πως οι μαλάκες έχουν ψηφίσει Καϊλή, Σπυράκη, Αβραμόπουλο, Πάτση και πολλά άλλα τέτοια καθίκια. Είναι λοιπόν αυτονόητη η ανοσία των δεξιών. Μπορούν όμως οι επιστήμονες να μελετήσουν τους Έλληνες δεξιούς, για να βρουν που οφείλεται η μαλακία που τους δέρνει. Νομίζω πως είναι αποτέλεσμα πολιτικής, που όχι μόνο καταστρέφει, αλλά αποβλακώνει και όσους τη στηρίζουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger