Home » , » Εύα και Ιφιγένεια.

Εύα και Ιφιγένεια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 | 8:13 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Η Ιφιγένεια ήταν ένα αθώο θύμα που θυσιάστηκε και έγινε σύμβολο όλων των θυμάτων που θυσιάστηκαν. Ο μύθος λέει πως τελικά γλύτωσε την τελευταία στιγμή, αφού η θεά Άρτεμη που απαίτησε τη θυσία την πήρε στην Ταυρίδα, σημερινή Κριμαία. Η Εύα από την άλλη είναι σύμβολο βλακείας και αμαρτίας.

Η Καϊλή προφανώς και δε γίνει ποτέ Ιφιγένεια. Αγαμέμνονας μάλιστα, μπορεί και Κλυταιμήστρα. Γιατί όχι μόνο έφαγε το μήλο, βασικά πάρα πολλά μήλα, ολόκληρα στρέμματα με μηλιές, αλλά έκανε και τον καταραμένο όφη τσαντάκι.

Κανείς δεν έκανε υποκλοπές στο κινητό της Καϊλή. Σε μια χώρα που τηρούνται τα προσχήματα, κανείς δε συλλαμβάνει βασιζόμενος σε παράνομες υποκλοπές. Συλλαμβάνει βασιζόμενος στα στοιχεία. Θα μπορούσαμε μεταφορικά να πούμε πως ακολούθησαν το χρήμα που έπεφταν από τις σακούλες της Ελληνίδας αρπάχτρας.

Βεβαίως και απ’ τον Αδάμ, που θέλει να μας πείσει πως η Εύα είναι Ιφιγένεια. Ο κίβδηλος ιπποτισμός όμως δε μπορεί να εξηγήσει πως διάολο βρέθηκαν τόσα λεφτά στη βαλίτσα του πατέρα της, που αυτόν έπιασαν πρώτο, κι έβγαλαν ένταλμα για έρευνα. Δηλαδή ο μπαμπάς κι ο γκόμενος έκαναν κάτι πίσω από την πλάτη της; Να υποθέσουμε πως είναι και μωρό στο κόλπο στην κούνια του οποίου βρέθηκαν επίσης φράγκα; Αλλά η Καϊλή δεν πλησίασε το παιδί της έτσι;

Ο λόγος που ο τύπος πήρε όλη την ευθύνη απάνω του, είναι γιατί η Εύα είναι Ευρωβουλευτής κι αν τη σκαπουλάρει, θα τον βοηθήσει. Η Εύα είναι περισσότερο ένοχη από την Εύα του Αδάμ. Εκείνη ήταν λιγάκι βλαμμένη, αυτή είναι πολύ αδίστακτη. Δεν είναι ένα και δυο τα στοιχεία, μανάρια μου, άσχετα, αν τα ντόπια ΜΜΕ λένε ψέματα για να γλυτώσουν άλλα λαμόγια. Πρόκειται περί Μαφίας και στη Μαφία ξέρουμε όλοι πως υπάρχει Ομερτά.

Εκείνο επίσης που δείχνει πως το αφήγημα που σερβίρει ο Κούγιας του Βελγίου είναι μούφα, είναι το γεγονός πως, ενώ λαδώνονταν ο γκόμενος, η σάπια Ευρωβουλευτής έκανε τη βρομοδουλειά για το Κατάρ. Άκου τώρα «σύμπτωση», «συμπτώσεις» όχι «σύμπτωση». Η τύπισσα εκτός από τους ύμνους στο Κατάρ που το παρουσίασε λίγο πολύ ως χώρα «Παράδεισο» των εργασιακών δικαιωμάτων, ενώ ήταν μια Κόλαση με 6.500 νεκρούς εργάτες, πήρε μια σειρά πρωτοβουλιών υπέρ του Κατάρ. Από την κακή της καρδιά το έκανε; Καρφώθηκε ή ίδια. Ήταν τόσο απροκάλυπτα τα όσα έκανε, που κίνησε αμέσως υποψίες. Έφτασε στο σημείο να θέλει να ψηφίσει αποφάσεις υπέρ του Κατάρ σε επιτροπή που δεν ήταν καν μέλος! «Διαβολικές συμπτώσεις».

Όσο οι νεοδημοκράτες και άλλοι εδώ έπαιρναν τα μπαλάκια του υπουργού όπως έγραψε το «Κουλούρι», η Εύα έπαιρνε εκατομμύρια και τα προωθούσε σε οφσόρ. Μην ξεχνάμε πως είναι η ίδια η «Σοσιαλίστρια» (εδώ γελάμε), που έλεγε «τεμπέληδες» όσους παίρνουν 200 ευρώ, δεν έχουν απολύτως τίποτε και ελέγχονται κάθε εξάμηνο σχολαστικά. Καλέ με τέτοιο χαρακτήρα, «αθώα» είναι, όσο ο Εωσφόρος. Από ότι φαίνεται θα παίξει το ρόλο του Άκη στην ΕΕ. Ο Άκης δεν ήταν κάνας αθώος, παρόλο που δεν ήταν ο μόνος ένοχος. Άλλο αυτό.

Στο μεταξύ νεοδημοκρατικά τρολλ, αν ο Κούλης παρακολουθεί τους υπουργούς του και τους άλλους νεοδημοκράτες, επειδή είναι λαμόγια, οφείλει να βγει να το πει και κυρίως να τους διώξει. Αν υπάρχουν στοιχεία που δικαιολογούν παρακολούθηση εγκλημάτων πρέπει να πάνε φυλακή οι υπουργοί, αλλιώς πρέπει να πάει ο Μητσοτάκης. Διαλέξτε ποιος θα φαγωθεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger