Home » , » To «cheat» της ΝΔ

To «cheat» της ΝΔ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 | 5:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια λεξούλα πολλά πράγματα. Η λέξη «cheat» σημαίνει απάτη, απιστία, όταν πρόκειται για συντρόφους, αντιγραφή, όταν πρόκειται για διαγώνισμα, κλέψιμο, κόλπο, όταν πρόκειται για παιχνίδια κλπ.

Με τη ΝΔ σημαίνει όλα σχεδόν τα παραπάνω. Η ΝΔ κλέβει. Όχι μόνο κλέβει, σκοτώνει παιδιά, όταν δε τα βιάζει, ψεύδεται, καταστρέφει τη χώρα, παραπλανά, αποπροσανατολίζει, εξαπατά κα.

Τα κάνουν όλα αυτά, γιατί έχουν το «cheat» που τους δίνει ατιμωρησία. Είναι όπως παίζεις σε ένα παιχνίδι που σε πυροβολούν, αλλά δεν πιάνουν οι σφαίρες των άλλων, αλλά μόνο οι δικές σου. Καταλαβαίνουμε πως όπως και να παίξεις, ακόμα και άσχετος να είσαι, όσοι και να είναι οι αντίπαλοι, τελικά θα νικήσεις.

Αυτό το «cheat» το χρησιμοποιούν συνέχεια. Πλιατσικολογούν, εγκληματούν ξεσαλωμένοι, γιατί ξέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν. Κι αν κάποιος δικαστικός θελήσει δικαιοσύνη, τον κατηγορούν.

Όταν έχεις συγκεντρώσει όλη την εξουσία, εκτελεστική, νομοθετική, δικαστική, συν τα ΜΜΕ, τότε πραγματικά μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις. Αυτό άλλωστε κάνουν όλοι οι δικτάτορες, όσο κυβερνάνε.

Το «cheat» όμως αυτό δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε άλλες «πίστες», όπως στην Ευρώπη. Με την Καϊλή, τη Σπυράκη και τα άλλα λαμόγια έγινε το εξής: Είχαν συνηθίσει να κλέβουν εδώ και όταν βρέθηκαν έξω συνέχισαν τις κακές συνήθειες. Ξέχασαν όμως πως στο εξωτερικό δεν υπάρχουν πετσωμένα ΜΜΕ, τουλάχιστο τόσο πετσωμένα όπως οι δικοί μας βόθροι προπαγάνδας, ενώ υπάρχουν έντιμοι εισαγγελείς που δε φοβούνται.

Δε λέμε πως δεν υπάρχει διαφθορά έξω - κάθε άλλο - αλλά, αν κάποιο κάθαρμα δείξει υπέρμετρη αλαζονεία και προκαλέσει, το μαζεύουν. Η Σπυράκη που κατηγορείται για κομπίνες με τους συνεργάτες της και εις βάρος άλλων συνεργατών της και η Καϊλή που έκανε τα ίδια κι επιπλέον λαδώθηκε από το Κατάρ, προκάλεσαν την προσοχή με την αλαζονική τους συμπεριφορά.

Για κακή τους τύχη βρέθηκαν σε μια συγκυρία όπου ο κόσμος απαιτεί εξηγήσεις από την ΕΕ για κάποια πολύ σοβαρά θέματα, όπως γιατί κρυώνει και γιατί πέθαναν τόσοι από τα εμβόλια. Η ΕΕ λοιπόν χρειάζεται να δείξει πως λειτουργεί το σύστημα.

Κάποια καθάρματα σαν την Καϊλή, τη Σπυράκη και τα άλλα κωλόπαιδα προκάλεσαν τόσο με τη συμπεριφορά τους, που ήταν αδύνατο να τους χαριστούν. Πιστεύω πως θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά, ώστε να αποκατασταθεί μέρος της εμπιστοσύνης στην Ευρωπαγίδα.

Βέβαια για τη Σπυράκη ειδικά και κάποιους άλλους η Ελληνική κυβέρνηση κάνει παζάρια, να κουκουλωθεί κάπως το θέμα, κι απ’ τον Κούλη ό,τι θέλουν. Δε νομίζω όμως να παίρνουν σοβαρά το Μητσοτάκη, γιατί έτσι κι αλλιώς κάνει αυτό που θέλουν οι Βρυξέλες. Άλλωστε ένα σπυράκι μπορείς να το σπάσεις.

Τέλος παρεξήγησα τους «Μένουμε Ευρώπη». Είναι «Κλέβουμε Ευρώπη». Τους θεωρούσα υποταγμένους προδότες, ενώ είναι απλά κλέφτες κι απατεώνες, που ήθελαν να μεγαλώσουν τις «επιχειρήσεις» τους. Τώρα, αν δεν τα κατάφεραν να αρπάξουν έξω, τουλάχιστο λεηλατούν εδώ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger