Home » , » Επώνυμες εγκληματικές καγκουριές

Επώνυμες εγκληματικές καγκουριές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 | 10:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Δεξιός, κάθαρμα, βιαστής και νταβατζής… Μίχος! Υπάρχουν κι άλλοι. Ντόπιοι και ξένοι εγκληματίες με τις ίδιες ακριβώς απόψεις. Όταν άκουσα πως έγινε συγκέντρωση για την αποφυλάκιση ενός δεξιού παλιοτόμαρου που βίαζε κι εξέδιδε γυναίκες, ο νους μου πήγε σε γαλάζια αποβράσματα και τρολλ που έκαναν συγκέντρωση υπέρ του Μίχου! Τελικά ήταν ένας άλλος δεξιός μαλάκας.

Αναρωτιούνται οι ΑΡΔ, που είναι τα μεγαλύτερα πλυντήρια ακόμα χειρότερων, όπως ο Μίχος και ο Λιγνάδης, πως βρέθηκαν τόσοι πολλοί να στηρίζουν κάποιον σαν αυτόν. Το «πολλοί» είναι σχετικό, ενώ οι ίδιοι τηλεοπτικοί βόθροι βοηθάνε με το μισογυνισμό και το ξέπλυμα βιασμών και παιδεραστίας. Βέβαια δε θα έπρεπε να είναι ούτε ένας κάγκουρας, αλλά πάντοτε βρίσκονται μερικοί ηλίθιοι. Εδώ πήγαν στον Κοκό. Απίστευτο τσίρκο.

Να μας το λένε όμως να κάνουμε αυτό που κάναμε με τους ναζί στα Ίμια. Να μαζευτούν σύντροφοι και συντρόφισσες στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα, να εκφράσουμε τη γνώμη μας για τα σοβινιστικά πατριαρχικά γουρούνια. Ζητώ συγνώμη από τα λατρεμένα μου χοιρινά, λέω για τα δίποδα γουρούνια.

Κάγκουρες λοιπόν υπέρ κάγκουρα. Το γιατί είναι ολοφάνερο. Πέρα από το γεγονός πως καλλιεργείται συστηματικά η ανθρωποφαγία, ο μαλάκας έχει ανάγκη από ένα άλλο, μεγαλύτερο μαλάκα, που θα εκδηλωθεί. Γιατί ψηφίζουν ακροδεξιούς τσαρλατάνους κι απίστευτα γελοίους απατεώνες; Για να νιώσουν καλύτερα.

«Να! Τρώει κι αυτός ανθρώπινο κρέας αλλά το διαφημίζει»! Σου έχω νέα, δεξιέ βλάκα με περικεφαλαία: Κι αυτός κι εσύ είστε κανίβαλοι, κι ό,τι και να λέτε, αυτό είναι έγκλημα, φρικτό, ειδεχθές, αποτρόπαιο. Τοίχο - τοίχο μη σε πετύχω, ανθρωποφάγε.

Έπιασαν οι Ρουμάνοι έναν ακροδεξιό που θέλει τον Τραμπάκουλα για πολύ σοβαρά εγκλήματα. Κάποιον Andrew Tate. Για απάτη, εμπορία ανθρώπων βιασμό και

«Συγκρότηση μονάδας οργανωμένου εγκλήματος που απήγαγε δύο κορίτσια, τα βίασε και τα χρησιμοποίησε για την παραγωγή πορνογραφίας»!

Αν ήταν εδώ μπορεί να ήταν και υπουργός της ΝΔ. Κι αν φταίει ο Τραμπ για τον Tate, που φταίει, για το Μίχο ποιος φταίει;

Βέβαια να ξέρουν μια λεπτομέρεια οι ηλίθιοι ακροδεξιοί που διαδήλωσαν εδώ. Όχι πως έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς σατανιστές είναι, απλά επειδή το παίζουν θεούσες. Το κάθαρμα ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος ως τον Οκτώβρη του 2022. Μετά έγινε Μουσουλμάνος, περαστικά σας, ντόπιοι ηλίθιοι. Βέβαια κάθαρμα ήταν, κάθαρμα παρέμεινε.

Στο ενδιαφέρον video του Αριστοτέλη Ρήγα θα το δούμε από πιο αστεία και ταυτόχρονα ειρωνική σκοπιά. 

Μη σας κάνει εντύπωση. Πάντα υπήρχαν κτήνη, τώρα μη σας πω λιγόστεψαν, παλιότερα αυτές τις καγκουριές που έλεγε ο βιαστής, απαγωγέας, «φταίνε οι γυναίκες» κλπ τις άκουγα από πάρα πολλούς. Είχαμε περισσότερα «κοκοράκια». Καλλιόπη, μήπως έχουμε μακαρόνια; Λέω να βράσω κάτι κοκόρια…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger