Home » , » Το σκάνδαλο υποκλοπών και το ρεφορμιστικό σκοτάδι του Τσίπρα

Το σκάνδαλο υποκλοπών και το ρεφορμιστικό σκοτάδι του Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 | 4:11 μ.μ.


Εδώ και αρκετές μέρες είχαν δημοσιευτεί δημοσιογραφικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι η ΑΔΑΕ ολοκλήρωσε τους ελέγχους στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας απ' τους οποίους προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε έναν υπουργό, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων προσώπων τα οποία βρίσκονται σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα.

Η σημερινή, λοιπόν είδηση μας λέει ότι μετά την συνάντηση που είχε ο Α Τσίπρας με τον πρόεδρο της Αρχής για την Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστο Ράμμο, εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες κρατώντας ένα φάκελο που του παρέδωσε ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ στον οποίο βρίσκονται τεκμήρια για τις παρακολουθήσεις που διενήργησε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Οπως αναφέρεται στην ειδησεογραφία, τον φάκελο με τα ευρήματα των ερευνών της ΑΔΕΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην προγραμματισμένη συνάντησή του, σήμερα στις 6 το απόγευμα και να την θέσει προ των ευθυνών της.

Ολες οι ιστοσελίδες που πρόκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, πανηγυρίζουν μπροστά σ' αυτή την εξέλιξη, θεωρούν ότι υπάρχει "φόβος, τρόμος και ενοχή από το Μαξίμου" και εκτιμούν ότι θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. 

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι», δήλωσε ο Τσίπρας αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο ρεφορμιστικό σκοτάδι του:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger