Home » , » Σφοδρή επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη και κυβέρνησης.

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη και κυβέρνησης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 | 4:34 μ.μ.

Δεν έχει προηγούμενο από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα η σφοδρότητα της πολεμικής που εξαπέλυσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό. 
Προφανώς θα είναι ατελέσφορη η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε κάθε περίπτωση το να ακούς τον Τσίπρα να χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη "αρχηγό και εγκέφαλο του εγκληματικού και ρυπαρού δικτύου", είναι αξιοσημείωτο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας από το βήμα της βουλής, επικαλούμενος τα στοιχεία που παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, κ Ράμμο, είπε τα πράγματα με το όνομα τους για "τα παράνομα έργα του καθεστώτος Μητσοτάκη". «Η κοινωνία ζει εδώ και 6 μήνες στη δίνη των αποκαλύψεων για έναν ασύλληπτο αριθμό υποκλοπών. Στη δίνη ενός πρωτοφανούς σκανδάλου», τόνισε ο Τσίπρας και παρέθεσε αναλυτικά τα έργα και της ημέρες της ΕΥΠ, όσο αφορά το τεράστιο σκάνδαλο των ηλεκτρονικών υποκλοπών.

"O κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει και να απαντήσει και η Βουλή" υπογράμμισε, αποδίδοντας στον πρωθυπουργό ότι ήταν αυτός που δημιούργησε, καθοδηγούσε και συντόνιζε το "ρυπαρό δίκτυο", θέτοντας το δίλλημα στους κυβερνητικούς βουλευτές: "Με τη Δημοκρατία η με την εκτροπή;".  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger