Home » , » Τα ΑΡΔάκια και ο ... σβινννννν

Τα ΑΡΔάκια και ο ... σβινννννν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 | 10:31 μ.μ.

Ο διπλανός διάλογος αναφέρεται στα όσα ακούγονται σε ένα βιντεάκι που έχει αναρτήσει χρήστης του twitter. Κατέληξε ατελέσφορη μια αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο για να βρούμε όλη την τηλεοπτική συζήτηση, έχοντας σαν δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ένωσης εργαζόμενων καταναλωτών, Απόστολος Ραπτόπουλος, γνωρίζοντας πολύ καλά το τι συμβαίνει με τις τιμές στην αγορά θα αποδόμησε εντελώς τα παραμύθια που σερβίρει ο Αδωνης Γεωργιάδης για το καλάθι - καπαμά.

Με την ευκαιρία αυτή όμως, και για το πόσο η οικονομία μας πάει .... σβινννν που λέει και ο κύριος "απροσδιόριστα ποσά", παραθέτουμε ένα παραπολιτικό σχολιάκι που υπάρχει σήμερα στην εφημερίδα "Δημοκρατία":

Μπλακάουτ από έλλειψη ρευστότητας

ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ για ανάπτυξη καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω στοιχεία: το 1 στα 2 τιμολόγια του 2022 πληρώθηκε εκπρόθεσμα, με 7 στις 10 καθυστερήσεις να προκαλούνται από την έλλειψη ρευστότητας των πελατών και 3 στις 10 επιχειρήσεις να δηλώνουν ότι αυξήθηκαν οι ανεξόφλητες εισπράξεις τους. Αυτά προκύπτουν από το Βαρόμετρο Συναλλακτικής Συμπεριφοράς της Atradius για το 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο τις πρακτικές των επιχειρήσεων στην Ελλάδα για τους κλάδους των χημικών, των διαρκών καταναλωτικών αγαθών, των ηλεκτρονικών και του χάλυβα - μετάλλων. Οι ανεξόφλητες εισπράξεις αυξήθηκαν για το 27% του δείγματος, για το 16% μειώθηκαν και για το 57% παρέμειναν σταθερές...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger