Home » , » Ο "αλήτης" και ο "τραμπούκος". Μια "ωραία ατμόσφαιρα" μεταξύ Τζανακόπουλου και Κουμουτσάκου (Βίντεο)

Ο "αλήτης" και ο "τραμπούκος". Μια "ωραία ατμόσφαιρα" μεταξύ Τζανακόπουλου και Κουμουτσάκου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 | 1:45 π.μ.

Μια καλή γεύση για την "ωραία ατμόσφαιρα" που θα επικρατήσει στην πολεμική των δυο κομμάτων εξουσίας, καθώς βαδίζουμε στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, παίρνουμε από το παρακάτω βίντεο. Είναι ένα απόσπασμα του "πολιτισμένου διαλόγου", μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Γιώργου Κουμουτσάκου, από την μεταμεσονύχτιο τηλεοπτική εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη.

Εμείς πάντως στην θέση του γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα επιθυμούσαμε να ήταν ο Παύλος Πολάκης. Τότε μπορεί να υποθέσουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, δεν θα εισέπραττε απλώς ένα λεκτικό "λούσιμο" με χαρακτηρισμούς "να ντρέπεσαι αλήτη", όπως έγινε από τον "τραμπούκο", κατά τον χαρακτηρισμό Κουμουτσάκου, Τζανακόπουλο. Θα είχαμε ποιο απρόβλεπτες καταστάσεις από τον αψύ Σφακιανό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως σήμερα περιμένουμε μια πολύ καυτή συνεδρίαση στην βουλή, για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, με την ομιλία του Τσίπρα να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.  

Είναι δεδομένο ότι μετά απ' όσα έχουν αποκαλυφθεί με την επιστολή Ράμμου και με δεδομένο ότι από της 18 Ιούνη του 2021 έχει δημοσιευτεί στην "Εφημερίδα της Κυβέρνησης" εξουσιοδότηση του Μητσοτάκη, στον ανιψιό του, τότε Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, να υπογράφει "Με εντολή Πρωθυπουργού" έγγραφα, πράξεις και αποφάσεις που αφορούν την ΕΥΠ, το κλίμα για την κυβέρνηση είναι πολύ βαρύ.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Κουμουτσάκος θέλησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για "μαύρα λεφτά που έπαιρνε σε σακούλες ο Σύριζα" από καπιταλιστές και η συζήτηση να εξελιχθεί σε ... ροντέο, όπως παρακολουθούμε και στο παρακάτω βίντεο:  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Ιανουαρίου 2023 στις 1:05 μ.μ.

Τα δυο κόμματα μοιαζουν τοσο πολυ που θα προσπαθησουν να φερουνν πολωση με τηλεοπτικα μαλλιιοτραβηγματα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger