Ανούσιο βίντεο.

Πάντως κακώς έχει περάσει η εντύπωση ότι όλοι τους είναι πισογλέντηδες. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Στο φινάλε έχουν και θεόπνευστη θεωρητική κάλυψη.
Να τι λέει ο προφήτης Ιεζεκήλ στην παλαιά διαθήκη στο κεφ. 24 όταν βάζει τον θεό να μιλάει: "Κάποτε, άνθρωπε, υπήρχαν δυο γυναίκες, κόρες της ίδιας μάνας, οι οποίες ήταν πόρνες στην Αίγυπτο από τα νιάτα τους. Εκεί τους χάιδεψαν για πρώτη φορά τα παρθενικά τους στήθη. Η μεγαλύτερη γυναίκα, που ονομαζόταν Οολά, ήταν η Σαμάρεια- και η αδερφή της, η Οολιβά, ήταν η Ιερουσαλήμ. Τις πήρα και τις δυο για γυναίκες μου και μου γέννησαν αγόρια και κορίτσια".
Και μην τολμήσετε, μάγκες μου, να αμφισβητήσετε την "εξ αποκαλύψεως αλήθεια" που περιέχει η παλαιά διαθήκη. Τότε οι παπάδες θα σας αφορίσουν και θα κάνετε παρέα μετά στον Λασκαράτο στα καζάνια της κόλασης.
Αφού, λοιπόν, ο ίδιος ο θεός τους έκανε παρτούζες και μάλιστα με δυο αδελφές κακό θα είναι και οι καλόγεροι που τον δοξάζουν και τον τιμούν ολόψυχα να γευθούν κάποιες σταγόνες σεξουαλικής ηδονής; Μαγκιά τους και τροπάρι τους.
Αν λοιπόν οι καλόγεροι βιντεοσκοπούν κι αυτές τις "επιδόσεις" τους και μας τις δείξει ο Παπαγιάννης του Extra3 τότε θα μιλάμε για «αποκάλυψη». Γιατί το βίντεο που μας έδειξε σήμερα ήταν μια παπαριά και τίποτε άλλο.
Δημοσίευση σχολίου