Home » » Αυτός κι αν είναι διοικητής ΔΕΚΟ

Αυτός κι αν είναι διοικητής ΔΕΚΟ

Από giorgis , Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008 | 4:04 μ.μ.


Ο Τάκης Αθανασόπουλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα της νοοτροπίας που κουβαλάν τα νεοδημοκρατικά στελέχη που ανέλαβαν να διαχειριστούν ΔΕΚΟ.

Αφού βούλιαξε οικονομικά την ΔΕΗ (στα 111,8 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι καθαρές ζημιές εξαμήνου της ΔΕΗ στο εξάμηνο του 2008, έναντι καθαρών κερδών 99,4 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο) και καθόρισε ΜΟΝΟΣ του τις απολαβές του στα 400.000 ευρώ τον χρόνο, μοιράζει πλουσιοπάροχα επιδόματα στην κλίκα στελεχών που τον περιβάλλει.

Πρόσφατα αύξησε το λεγόμενο επίδομα «στάθμης ευθύνης, που παίρνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΗ κατά 63%! Πρωτοκαθιέρωσε επίδομα … βοηθών γενικών διευθυντών ύψους 1.500 ευρώ τον μήνα. Εδωσε επίδομα των διευθυντών Βασικών Οργανωτικών Κλιμακίων 1.100 ευρώ, στους κλαδάρχες 780 ευρώ και στους τομεάρχες 500.

Οσο για την πολιτική που ακολουθάει είναι .. εμπνευσμένη. Αυξάνει συνεχώς τα τιμολόγια της ΔΕΗ και κάπου κάνει και οικονομία. Εβγαλε μια εγκύκλιο που καθορίζει πλαφόν για τα αναπηρικά καροτσάκια σε όσους εναερίτες της ΔΕΗ υποστούν ατύχημα και μείνουν καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια. (και δυστυχώς η ΔΕΗ έχει αρκετούς τέτοιους αναπήρους)
Σύμφωνα λοιπόν. με την εγκύκλιο που υπάρχει, το ασφαλιστικό ταμείο της ΔΕΗ τους χορηγεί μέχρι 350 ευρώ όταν στην αγορά δεν υπάρχει περίπτωση να βρει κάποιος με λιγότερα χρήματα από 1.400 ευρώ!

Τι να του πεις; ...αναλγησία;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger