Home » » Απανθρωπιά

Απανθρωπιά

Από giorgis , Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 | 1:45 μ.μ.


Για 1.849 ευρώ που χρωστάει στην τράπεζα βγάζουν στο σφυρί το σπίτι του συνταξιούχου Νίκου Θεοχάρη. Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση αφού το ίδιο το κράτος είναι πιο ανάλγητο.
Πριν λίγο καιρό σε έναν 76χρονο συνταξιούχο στην Πάτρα το κράτος οργάνωσε ολόκληρη επιχείρηση για να του κατασχέσουν … ένα τραπέζι και δυο καρέκλες επειδή χρωστούσε 150ευρώ στο ΙΚΑ.

Στην περίπτωση που δημοσιεύουν τα ΝΕΑ σήμερα παρουσιάζετε ένας συνταξιούχος του ΙΚΑ με βαριά αναπηρία –πάσχει από έμφραγμα, και έχει κάνει τρία μπαϊπάς- να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του για ένα ελάχιστο χρέος σε πιστωτική κάρτα.

Οντος είναι τραγική η περίπτωση του συνταξιούχου και δείχνει ανάγλυφα την ασυδοσία των τραπεζιτών. (Αυτών που τους «ελεήσαμε»,με λεφτά του φορολογούμενου λαού, πριν λίγες μέρες με 28 ολόκληρα δις ευρώ).

Μια ένσταση μόνο. Γιατί τα «ΝΕΑ» δεν αναφέρουν το όνομα της τράπεζας που προχωράει σ’ αυτή την απάνθρωπη ενέργεια για να την εκθέσουν;

Μήπως ισχύει το δόγμα στην εφημερίδα: καλό είναι να παρουσιάζουμε κοινωνικό πρόσωπο αλλά οι διαφημίσεις από τις τράπεζες πρέπει να ρέουν στα ταμεία μας;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger