Home » , » Αναζητείτε απάντηση

Αναζητείτε απάντηση

Από giorgis , Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008 | 7:07 μ.μ.


Μήνυμα προς τους «πιστούς» έβγαλε ο Πάπας και τους λέει "να μην κάνουν χρήση προφυλακτικών στη διάρκεια σεξουαλικών σχέσεων και να εμπιστεύονται τη φυσιολογική μέθοδο γέννησης παιδιών".
Δεν ξέρουμε τι ανταπόκριση θα έχει το μήνυμα του Πάπα, ούτε μας ενδιαφέρει.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να στείλει και ένα φιρμάνι η δικιά μας εργατική τάξη προς την κυβέρνηση Καραμανλή ότι δεν μπορεί να μας πηδάει άλλο όχι μόνο χωρίς προφυλακτικό αλλά ούτε καν με σάλιο. Δεν μπορεί να γεννήσει άλλους φόρους ούτε να κυοφορήσει άλλη ανέχεια ο εργαζόμενος λαός.

Την ώρα που ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης ανακοίνωσε ενισχύσεις των τραπεζών με «ενέσεις» 28 δις ευρώ, τα πιστωτικά ιδρύματα ανεβάζουν και άλλο τα επιτόκια, ενώ προχωρούν και σε κόψιμο των δανείων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε 15 ημέρες τα επιτόκια χορηγήσεων αυξήθηκαν κατά μέσο όρο από 0,25 έως 0.50 της μονάδας στα στεγαστικά και από 1,20 έως 1,45 στην καταναλωτική πίστη, ενώ υπάρχουν πιστωτικά ιδρύματα, και μάλιστα από τα μεγαλύτερα, που ανέβασαν τα στεγαστικά επιτόκια πάνω από 1 μονάδα.

Και σαν να μην φτάνει αυτό, καπέλο 3.452 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει το 2009 η μέση οικογένεια λόγω των πρόσθετων φόρων Αλογοσκούφη, του κύματος ακρίβειας και της διεθνούς κρίσης. Η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των ελεύθερων επαγγελματιών, οι αυξήσεις των τιμών και το φούσκωμα των δόσεων στα δάνεια φέρνουν βαρύ χειμώνα στα εισοδήματα των νοικοκυριών.

Οι βιαστές της ζωής μας πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger