Home » , » Ξαναζεσταμένη σούπα

Ξαναζεσταμένη σούπα

Από giorgis , Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008 | 2:02 μ.μ.


Ξαναζεσταμένη σούπα η είδηση που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος».
Παρόμοια είδηση είχε διοχετεύσει η ασφάλεια πριν κάποιους μήνες στον «Ελεύθερο Τύπο».
Φυσικά δεν έχουμε απαίτηση απ’ τους μπάτσους να καταλάβουν ότι σε κάποια πράγματα ελάχιστα μπορεί να κατορθώση η καταστολή αφού είναι δημιούργημα των κοινωνικών συνθηκών.

Αναφερόμαστε στις απαλλοτριώσεις ειδών πρώτης ανάγκης που κάνουν νεαροί από τα σούπερ μάρκετ και τα μοιράζουν στις λαϊκές αγορές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό δημοσίευμα του «Εθνους» οι μπάτσοι: «αποφάσισαν τη μέρα που γίνεται η λαϊκή αγορά και για τις ώρες που διαρκεί να στέλνουν περιπολικά έξω από τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται κοντά, με σκοπό να λειτουργούν αποτρεπτικά σε περίπτωση που υπάρχει σχέδιο εισβολής».

Οι ασφαλίτες δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο. Αυτό που δήλωσε η καθηγήτρια του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Δέσποινα Παπαδοπούλου: «Παρακολουθούμε μια σειρά συμβολικών πράξεων με χαρακτηριστικά αυτοδικίας και έντονες πολιτικές διαστάσεις. Η εκτεταμένη φτώχεια διασπά την κοινωνική συνοχή και προκαλεί κοινωνικές συγκρούσεις. Ισως η εισβολή σε σούπερ μάρκετ να είναι μόνο η αρχή. Στο μέλλον αυτές οι ενέργειες δεν αποκλείεται να πολλαπλασιαστούν και να έχουν τη στήριξη της κοινωνίας».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Νοεμβρίου 2008 στις 2:12 μ.μ.

your blog is feel good......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger