Home » , » ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Π. ΡΑΛΛΗ

ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Π. ΡΑΛΛΗ

Από giorgis , Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008 | 7:31 μ.μ.


Χειρουργήθηκε και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο μετανάστης Μαζίρ Γκούλ που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί Σάββατο 6 Δεκέμβρη στην Π.Ράλλη όταν η αστυνομία εξαπέλυσε άγρια επίθεση για να απομακρύνει τις χιλιάδες προσφύγων που βρέθηκαν εκεί για να υποβάλουν αίτηση ασύλου. Ο τραυματισμός έγινε ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου στις 26 Οκτώβρη δολοφονήθηκε ο Πακιστανός μετανάστης Μοχάμεντ Ασράφ.

Αυτή η δολοφονική επίθεση βαραίνει τον ίδιο τον υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης που είναι υπεύθυνος για την μετατροπή του τμήματος της Π.Ράλλη σε ορμητήριο σε βάρος των προσφύγων που ζητάνε άσυλο αντί να φροντίσουν για να δοθεί η δυνατότητα εδώ και τώρα.

Τι περιμένει άραγε ο κ.Παυλόπουλος και η κυβέρνηση του για να αφυπνιστεί, να θρηνήσουμε και νέους νεκρούς πρόσφυγες;

Η μήπως έχουν εξουσιοδοτήσει τους κατασταλτικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς των «αγανακτισμένων πολιτών» να προχωράνε οι πρώτοι σε θεσμοποιημένα πογκρόμ με την Αστυνομία στη Π.Ράλλη οι δεύτεροι σε επιθέσεις στον Αγ.Παντελεήμονα όπως αυτή που ετοιμάζουν ξανά την Δευτέρα 8 Δεκέμβρη.

Φτάνει πιά! Θα δώσουμε δυναμική απάντηση κόβοντας την φόρα στις δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις με την ενωμένη απάντηση των εργαζόμενων και της νεολαίας.

Θα μας βρούνε μπροστά τους

-την Δευτέρα στον Αγ.Παντελεήμονα στις 4μμ στην εκδήλωση κατά του ρατσισμού και της φτώχειας

-και στο μεγάλο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 20 Δεκέμβρη 3μμ στα Προπύλαια.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger