Home » , , » Οι Σιωνιστές δολοφονούν οι Παλαιστίνιοι αντιστέκονται

Οι Σιωνιστές δολοφονούν οι Παλαιστίνιοι αντιστέκονται

Από giorgis , Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009 | 1:12 μ.μ.


Οι φασίστες του Ισραήλ στηριζόμενοι στην υποστήριξη των Αμερικανών και στην ανοχή των άλλων χωρών συνεχίζουν το ολοκαύτωμα τους με θύμα των ηρωικό Παλαιστινιακό λαό. Οι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας φτάνουν τους 1054, και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 5.000 και το 1/3 των θυμάτων είναι παιδιά.

Οι Παλαιστίνιοι μαχητές αντιστέκονται ηρωικά και οι δυο μεγάλες επιχειρήσεις εισβολής των σιωνιστών μέσα στις πόλεις της Γάζας και της Μπέιτ Χανούν συναντούν σκληρή αντίσταση.

Το μόνο που απομένει στους άνανδρους σιωνιστές δολοφόνους είναι να βομβαρδίζουν με τα αεροπλάνα τους ότι βρουν στο οπτικό τους πεδίο. Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι βομβάρδισαν το κεντρικό κτήριο του ΟΗΕ στη Γάζα, χωρίς να προσθέσουν περισσότερες πληροφορίες, ενώ άλλο τηλεγράφημα αναφέρει ότι: «Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε και σε κτίριο που στεγάζει δημοσιογράφους από πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης. Ήδη έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν χτυπηθεί τα γραφεία του Reuters και υπάρχουν τραυματίες, ενώ στο κτίριο στεγάζονται και γραφεία του BBC, του Al Jazeera και του Al Arabiya».

Μπροστά στις σιδερόφραχτες στρατιές των σιωνιστών οι Παλαιστίνιοι μαχητές αντιστέκονται σθεναρά. Πάνω από 20 ρουκέτες έχουν χτυπήσει απ’ το πρωί περιοχές του Ισραήλ ενώ σφοδρές μάχες με τους άνδρες της Χαμάς γίνονται αυτή την ώρα που Ισραηλινά άρματα μάχης έχουν φτάσει στην συνοικία Ταλ Αλ Χαούα, στην πόλη της Γάζας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger