Home » , , , » Ξέρει τι κάνει η Κανέλλη

Ξέρει τι κάνει η Κανέλλη

Από giorgis , Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009 | 12:18 μ.μ.


Μην φανταστείτε ότι η Λιάνα Κανέλλη μιλάει άδικα για την «προσφορά των αστυνομικών» και το «κοινωνικό έργο που προσφέρουν» στο συνέδριο της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας».
Ούτε ότι ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει δηλώσεις στελεχών του του στυλ: «Το ΚΚΕ θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.
Στην εθνική Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο.
Θεωρεί την πλειοψηφία τους κομμάτι των εργαζομένων της χώρας μας. Γνωρίζει ότι η καταγωγή τους προέρχεται από τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα, που δέχονται τις συνέπειες αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής», χωρίς αυτές οι ενέργειες να βρίσκουν ανταπόκριση απ’ τους μπάτσους.

Σήμερα σε δημοσίευμα φυλλάδας διαβάζουμε συνέντευξη μπάτσου που τραυματίστηκε στα τελευταία γεγονότα και γράφει ανάμεσα στ’ άλλα: «Δεν με πειράζουν τόσο τα σημάδια των εγκαυμάτων από τη μολότοφ στα πόδια μου όσο το βλέμμα των πολιτών που με κοιτούν με απέχθεια. Είναι σαν εκατό μολότοφ». Ο Νίκος είναι ένας από τους δεκάδες αστυνομικούς που νοσηλεύτηκαν με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο 401 Νοσοκομείο, τις ταραγμένες μέρες του Δεκεμβρίου που καιγόταν η Αθήνα. Ο νεαρός ειδικός φρουρός -τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας- δηλώνει ΚΚΕ και υπερασπίζεται το δικαίωμα να διαδηλώνει ελεύθερα ο πολίτης».

Λέτε η ηγεσία της μπασκηναρίας να στρατολογεί τα ένστολα καθάρματα στους μηχανισμούς καταστολής με την προτροπή που περιείχε η τελευταία προκήρυξη του Επαναστατικού αγώνα;

«Ισως η αστυνομία θα πρέπει να στρατολογήσει τα μέλη της απ’ τους οπαδούς του ΚΚΕ γιατί έχουν αποδείξει πόσο απαρέγκλιτα νομιμόφρονες, πειθαρχημένοι και υπάκουοι είναι στις οδηγίες της ηγεσίας τους», έγραφε η προκήρυξη του Ε.Α που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ποντίκι».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger