Home » , » Στο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές

Από giorgis , Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009 | 4:28 μ.μ.

Απ’ ότι ακούσαμε στις ειδήσεις «αναλυτικό υπόμνημα με προτάσεις για τη λήψη μέτρων υπέβαλε σήμερα η διοίκηση της ΓΣΕΕ προς την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη – Πετραλιά». Μάστα.

Οι κουστουμαρισμένοι χαρτογιακάδες της ΓΣΕΕ έπαιξαν πάλι τον ρόλο που τους έχει ανατεθεί.
Την στιγμή που όλες οι εκτιμήσεις οικονομικών εφημερίδων μιλάν ότι φέτος συνολικά 100.000 - 120.000 εργαζόμενοι θα χάσουν τις δουλειές τους ενώ τα «λουκέτα», οι μειώσεις προσωπικού, οι διαθεσιμότητες, οι περικοπές μισθών και οι «οικειοθελείς» αποχωρήσεις παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, οι γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ εξακολουθούν την γνωστή τους τακτική.

Η συνδικαλιστική γραφειοκρατία συμπεριφέρεται ως θεσμική δύναμη, με αντιπολιτευτική διάθεση αλλά και με την απόφαση να συνδράμει στην εξασφάλιση της ταξικής ειρήνης, δηλαδή της υποταγής των εργαζόμενων στον μονομερή πόλεμο που διεξάγει το κεφάλαιο.

Το έχουμε δει χρόνια το ίδιο έργο. Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ έχοντας κολλήσει εκατοντάδες ένσημα στη δουλειά της ίντριγκας, της υπονόμευσης, του ξεπουλήματος, του πισώπλατου μαχαιρώματος του εργατικού κινήματος θέλοντας να δικαιολογήσουν το παντεσπάνι που χλαπακιάζουν προβαίνουν στον συνηθισμένο χαρτοπόλεμο.
Ούτε σκέψη δεν υπάρχει, στους πουλημένους εργατοπατέρες για μαχητικές απεργίες, δυναμικές κινητοποιήσεις.

Στα πλαίσια του «θεσμικού τους ρόλου» προσπαθούν, ως συνήθως, να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους βγάζοντας φλας αριστερά και στρίβοντας δεξιά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger