Home » » Κάτω τα χέρια από τα μέσα αντιπληροφόρησης!

Κάτω τα χέρια από τα μέσα αντιπληροφόρησης!

Από giorgis , Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009 | 3:31 μ.μ.

Ότι στο στόχαστρο των δυνάμεων καταστολής έχουν μπει εδώ και καιρό οι ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης είναι κάτι γνωστό.
Μέχρι τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Π. Βήχο που έχει την ιστοσελίδα «Πολιτικό Καφενείο» πήγαν να τον μπλέξουν σε κύκλωμα πορνείας, ενώ στον τεχνικό υπεύθυνο της ιστοσελίδας της εφημερίδας «ΚΟΝΤΡΑ» είχαν βάλει γκαζάκια κάτω απ’ το αυτοκίνητο του σε μια προσπάθεια για να τον τρομοκρατήσουν.

Σήμερα διαβάζουμε στην «Ελευθεροτυπία» ότι υπάρχει μέτωπο του ακροδεξιού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ με την κυβέρνηση για να φιμώσουν το athens.indymedia.

Η συλλογικότητα που διαχειρίζεται αυτή την ιστοσελίδα, αντέδρασε έντονα και αναφέρει: «Tα indymedia είναι ένας χώρος αντιπληροφόρησης και συνάντησης χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μοιράζονται τις σκέψεις και τις δράσεις τους δημιουργώντας και οργανώνοντας έναν ιστό ελεύθερης έκφρασης και αντίστασης στην θηριωδία των κυβερνήσεων και της εκμετάλλευσης των εργοδοτών.
Ας σας γίνει κατανοητό βασιλιάδες και αφεντάδες αυτού του τόπου: Το indymedia είναι πέρα από την σφαίρα της δικαιοδοσίας σας και τον έλεγχό σας. Είναι πέρα από την λογική και την ηθική σας. Είναι δικό μας και θα μείνει ζωντανό για όσο το χρειαζόμαστε στην πορεία για την αλλαγή αυτού του κόσμου».


Κάτω τα χέρια από τα μέσα αντιπληροφόρησης!

Ούτε να το σκέφτεστε!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger