Home » , , » ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ

Από giorgis , Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009 | 11:08 μ.μ.

Η 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

Στις 4 Απρίλη στην Κων/πολη θα πραγματοποιηθεί μία συγκέντρωση και πορεία για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ. Μέσα στην οργανωτική επιτροπή παίρνουν μέρος το Κόμμα Εργασίας (ΕΜΕΡ), το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, το Κόμμα Ελευθερίας και Συμπαράστασης, το Λαϊκό Μέτωπο, η Συνομοσπονδία του Συνδικάτου των Δημοσίων Υπαλλήλων και πολλά τριτοβάθμια συνδικάτα. Την συγκέντρωση υποστηρίζουν σωματεία συγγραφέων, Συνομοσπονδία DISK και η πλατφόρμα των εργατικών συνδικάτων που ανήκουν στην Ομοσπονδία TURK-IS, το σωματείο γιατρών, το συνδικάτο Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων. Επίσης πάρα πολλοί διανοούμενοι ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους. Παρακάτω δημοσιεύουμε την προκήρυξη της οργανωτικής επιτροπής που μοιράστηκε πλατιά σε όλη την Τουρκία.

Η 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

Πριν από 60 χρόνια δημιουργήθηκε η εγκληματική οργάνωση των ιμπεριαλιστών. Η Τουρκία έγινε μέλος το 1952. Με ποιό αντάλλαγμα;
Στείλανε στην Κορέα χιλιάδες άτομα τα οποία δολοφονήθηκαν. Ύστερα απ’ αυτή την πράξη το ΝΑΤΟ αποφάσισε να κάνει μέλος και την Τουρκία.
60 χρόνια γίνονται αιτία για δάκρυα και αίμα. Και στις 4 Απριλίου θα γιορτάσουν την ιστορία τους που είναι γεμάτη με γενοκτονίες και πολέμους.

Το ΝΑΤΟ είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας των τελευταίων 100 χρόνων. Όπου έβαλε πόδι γίνανε και γίνονται πόλεμοι, καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, αδικίες, δολοφονίες, εισβολές… Σε πάρα πολλές χώρες προς το συμφέρον των ιμπεριαλιστών οργάνωσαν τη χούντα, ανέδειξαν κυβερνήσεις που έπαιξαν το ρόλο του προτεκτοράτου.

Το ΝΑΤΟ είναι δολοφόνοι των λαών και συνεχίζει να δολοφονεί σε όλο τον κόσμο. Στα Βαλκάνια για να ετοιμάσουν το έδαφος στις στρατιωτικές επεμβάσεις προκάλεσαν εθνικιστικούς πολέμους. 35.000 αεροπορικές επιθέσεις είχαν γίνει στην Γιουγκοσλαβία. Δεν αναγνώρισαν καμία συμφωνία και διεθνές δίκαιο, ανατίναξαν τα νοσοκομεία, γέφυρες, καταυλισμούς, σπίτια και σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους, τραυμάτισαν άλλους τόσους και παραπάνω. Στο Αφγανιστάν σκότωσαν 10.000 ανθρώπους απ’ τους οποίους πάρα πολλά παιδιά.

Η ιστορία του ΝΑΤΟ δεν είναι μόνο βαμμένη με το αίμα των λαών αλλά είναι και μία σκοτεινή οργάνωση. Στις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ δημιούργησαν παρακρατικές οργανώσεις οι οποίες πραγματοποίησαν αμέτρητες δολοφονίες και προβοκάτσια ενάντια στους λαούς. Στη χώρα μας, απ’ τα Σεπτεμβριανά (ο τελευταίος μαζικός διωγμός των ελλήνων απ’ την Τουρκία-μεταφραστής) έως τα γεγονότα στο Γκαζί (πριν μερικά χρόνια σε μία διαδήλωση στην περιοχή της Κων/πολης είχαν δολοφονηθεί δεκάδες διαδηλωτές-μεταφραστής). Για όλες αυτές τις δολοφονίες και τα εγκλήματα είναι υπεύθυνο το ΝΑΤΟ, οι κυβερνήσεις που υποστηρίζουν το ΝΑΤΟ και οι οργανώσεις που δημιουργήθηκαν απ’ το ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ:


- Το ΝΑΤΟ είναι μία εγκληματική οργάνωση
- Το ΝΑΤΟ σε όλο τον κόσμο νομιμοποιεί στρατιωτικές επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και υλοποιεί τα σχέδιά τους
- Οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ αποτελούν πηγή αντιδημοκρατικών επιθέσεων και καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων, βασανιστήρια και κάθε είδους πίεση
- Το ΝΑΤΟ είναι εχθρός της ζωής και του περιβάλλοντος
- Οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ με αυξημένες στρατιωτικές δαπάνες κατασπαράζουν τον πλούτο των χωρών. Βάζουν φραγμούς στην πρόνοια και καταργούν τα δικαιώματα.
- Το ΝΑΤΟ είναι μία απειλή των λαών με τις στρατιωτικές βάσεις που έχει δημιουργήσει στις διάφορες χώρες
- Το ΝΑΤΟ είναι οργάνωση που υλοποιεί σχέδια της Αμερικής στην περιοχή μας και σε όλο τον κόσμο.
- Το ΝΑΤΟ σημαίνει πολέμους, θανάτους, πυρηνικά όπλα, βία, κίνδυνος, φτώχεια και εισβολές.
- Το ΝΑΤΟ είναι υπεύθυνο για τις χούντες και τις παρακρατικές οργανώσεις.
- Το ΝΑΤΟ είναι μία εγκληματική δολοφονική και προβοκατόρικη οργάνωση ενάντια στους λαούς που δίνουν εθνικούς και ταξικούς απελευθερωτικούς αγώνες.
- Το ΝΑΤΟ προκαλεί εθνικισμό, ρατσισμό, εκμετάλλευση και καταπίεση.


Η Τουρκία στο Αφγανιστάν ήταν ο επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία στο Αφγανιστάν ανέλαβε την εργολαβία της Αμερικής και αποτελεί ένα κομμάτι στης εισβολής. Πρέπει να τερματιστεί αμέσως αυτή η πολιτική. Η πολιτική της Τουρκίας είναι συναινετική στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ ενάντια στους λαούς. Η Τουρκία πρέπει αμέσως να φύγει απ’ το ΝΑΤΟ. Οι βάσεις να κλείσουν αμέσως.
Είναι καθήκον όλων των λαών, των εργατών και εργαζομένων να αγωνιστούν ενάντια στο ΝΑΤΟ. Όσο υπάρχει το ΝΑΤΟ θα υπάρχουν αίμα και δάκρυα.
Να ενωθούμε και να οργανωθούμε ενάντια στο ΝΑΤΟ. Ελάτε στις 4 Απρίλη στο Καντίκιοϊ να φωνάξουμε όλοι μαζί ενάντια σ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger