Home » , » Ονειρεύεται παρακρατικές φασιστικές οργανώσεις ο Πάγκαλος

Ονειρεύεται παρακρατικές φασιστικές οργανώσεις ο Πάγκαλος

Από giorgis , Κυριακή 5 Απριλίου 2009 | 5:16 μ.μ.

Τέτοιοι πολιτικοί φελλοί σαν τον Θ. Πάγκαλο, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαν να επιπλέουν και μάλιστα σε ένα κόμμα που αυτοαποκαλείται σοσιαλιστικό.

Η παραληρηματική συνέντευξη που έχει δώσει στην σημερινή «Ελευθεροτυπία» θα μπορούσε να προέρχεται μόνο από ένα «βαμμένο» αντικομουνιστή (ο Πάγκαλος είναι και το έχει δηλώσει ξεκάθαρα στην «Αυριανή» 1/1/89), από έναν πολιτικάντη με απύθμενο θράσος.

Ας δούμε τι είπε ο Πάγκαλος στην φυλλάδα της Μάνιας. «Το ΚΚΕ είναι δείγμα καθυστέρησης, πνευματικής και πολιτιστικής» ενώ για τον Αλαβάνο επεφύλαξε ψυχιατρική διάγνωση: Κατέχεται από «ψυχονευρικές εκδηλώσεις», γιατί ποτέ «δεν ωρίμασε πνευματικά και πολιτικά».

Θέλοντας δε, να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενα του μας λέει ότι: «Υπήρξα κομμουνιστής, μέχρι τα τριάντα μου, και κάτω από συνθήκες παρανομίας και ακραίων καμιά φορά κινδύνων για τη ζωή μου».
Δεν ξέρει ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα και ότι αυτό το «επιχείρημα» μόνο σε αφελείς θα βρει ανταπόκριση. Εξάλλου και ο Γ. Γεωργαλάς υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ για να καταντήσει προπαγανδιστής της χούντας, ή παλιότερα, Τυρίμος και Μανωλέας από μέλη της Κ.Ε του ΚΚΕ βρέθηκαν να υπηρετούν την δικτατορία Ματαξά.

Πάμε παρακάτω: «Το πανεπιστημιακό άσυλο έχει καταργηθεί από τους τρομοκράτες και τους αλήτες της άκρας αριστεράς με την υποστήριξη των πολιτικών νεολαιών του ΚΚΕ και του ΣΥΝ», μας λέει ο καραγκιόζης.

Μπορεί να μην πρωτοτυπεί σ’ αυτό –με διαφορετική φρασεολογία το έχουμε ακούσει από πολλά νεοδημοκρατικά μπουμπούκια» αλλά αυτό που μας κάνει έξαλλους είναι ότι ονειρεύεται παρακρατικές φασιστικές οργανώσεις!!!
«Αν η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει το νόμο, τότε θα εφαρμόσουν το νόμο αυτοδικώντας οι πολίτες» μας λέει χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη του ο Πάγκαλος!!!

Εχουμε γράψει τόσα πολλά για τον βίο και την πολιτεία του Θ. Πάγκαλου (από τον ρόλο του στην παράδοση Οτσαλάν μέχρι την στάση του στις κινητοποιήσεις μαθητών και εργατών) οπότε θα ήταν πλεονασμός να τα επαναλάβουμε.

Μια ερώτηση μόνο προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: Πώς μπορεί να ανέχεται στους κόλπους του κόμματος του ένα στέλεχος που ονειρεύεται την δράση «αγανακτισμένων πολιτών»;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

5 Απριλίου 2009 στις 5:53 μ.μ.

..η τσαμουργιά είχε πάντα τέτοια
όνειρα και επιθυμιές...
καιρός να ξεκαθαρίσει το τοπίο...!

5 Απριλίου 2009 στις 5:55 μ.μ.

http://garizo.blogspot.com/2008/12/blog-post_4640.html

http://garizo.blogspot.com/2008/11/t-100.html

http://4.bp.blogspot.com/_kttNrkCNLWo/SSZI0QtWvdI/AAAAAAAAAsY/J9buK44CRWg/s1600-h/1poa6b.gif

να θυμιθούμε και την εποχή ΟΤΣΑΛΑΝ ??

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger