Home » » Διατριβή στην θεωρία του Γκέμπελς

Διατριβή στην θεωρία του Γκέμπελς

Από giorgis , Σάββατο 23 Μαΐου 2009 | 2:28 μ.μ.

"Εμπρηστική επίθεση σε τζαμί στην Αθήνα

Πέντε τραυματίες από την επίθεση στο υπόγειο διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως χώρος λατρείας των Μουσουλμάνων.


Εμπρηστική επίθεση σε χώρο λατρείας Μουσουλμάνων με πέντε τραυματίες, σημειώθηκε στις 2.45 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Αριστομένους και Αγορακρίτου στον Αγ. Παντελεήμονα. Άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια υπογείου διαμερίσματος, που χρησιμοποιείται ως τζαμί από τους Μουσουλμάνους, και έριξαν στο εσωτερικό εύφλεκτο υγρό, βάζοντας ταυτόχρονα φωτιά.

Μέσα ήταν πέντε υπήκοοι του Μπαγκλαντές, οι οποίοι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις καθώς ο χώρος είναι καλυμμένος με χαλιά. Από τους πυκνούς καπνούς υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα. Σώθηκαν από τους πυροσβέστες που έφτασαν εκεί, οι οποίοι φρόντισαν για τη μεταφορά τους με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» …

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, η οποία θεωρεί ότι είναι συνέχεια της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, από πλευράς Μουσουλμάνων, και των επεισοδίων που έγιναν χθες, με αφορμή την καταγγελία Ιρακινού, ότι αστυνομικός του έσκισε έντυπο με απόσπασμα από το Κοράνι..."

Η είδηση πανομοιότυπη σε όλα τα ΜΜΕ. (Εδώ από την ιστοσελίδα της «Καθημερινής»)

Στο συμπέρασμα που καταλήγουν οι ασφαλίτες μόνο ένας μπατσάδικος νους που έχει κάνει διατριβή στην θεωρία του Γκέμπελς θα μπορούσε να το συλλάβει.

Πήγαν να κάψουν ζωντανούς πέντε ανθρώπους –προφανώς φασίστες θα ήταν οι δράστες- και οι μπάτσοι μας μιλούν για «συμβάν» που είναι «συνέχεια της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, από πλευράς Μουσουλμάνων»!!!!!!!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Προσπάθησαν να κάψουν παράνομο τζαμί

Μετά από τα προχθεσινά και τα χθεσινά επεισόδια, όλοι μας (ή σχεδόν όλοι) νιώθαμε ανησυχία για την πιθανότατη προβοκατόρικης ενέργειας εις βάρος των μουσουλμάνων, προκειμένου να σχηματισθούν εκείνες οι εντυπώσεις που θα ξεσήκωναν το μουσουλμανικό στοιχείο που ζει στην Αθήνα και θα οδηγούσαν σε σφοδρότατες συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας (και ίσως και με τους πολίτες, των οποίων η υπομονή έχει ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια, ενέχοντας τεράστιους κινδύνους για οποιονδήποτε θελήσει να παραβιάσει την ειρηνική τους ζωή).
Και αυτό που φοβόμασταν έγινε! Το βράδυ που πέρασε, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (πολλοί την αποκαλούν πλέν «γκέτο»), σε παράνομο τζαμί που υπάρχει στην συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αριστομένους, κάποιοι άγνωστοι πέταξαν μπιτόνια γεμάτα με βενζίνη στο εσωτερικό του...
Μέσα ήταν πέντε υπήκοοι του Μπαγκλαντές, οι οποίοι προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες, που πήραν διαστάσεις καθώς ο χώρος είναι καλυμμένος με χαλιά. Από τους πυκνούς καπνούς υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα. Σώθηκαν από τους πυροσβέστες που έφτασαν εκεί, οι οποίοι φρόντισαν για τη μεταφορά τους με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο "Σωτηρία".
Όπως διαπιστώθηκε και οι πέντε τραυματίστηκαν ελαφρά από τα τζάμια που έσπασαν οι δράστες. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το πρωί αποχώρησαν από το νοσοκομείο.
Στον τόπο της πυρκαγιάς πήγαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, η οποία θεωρεί ότι είναι συνέχεια της έντασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, από πλευράς Μουσουλμάνων, και των επεισοδίων που έγιναν χθες, με αφορμή την καταγγελία Ιρακινού, ότι αστυνομικός του έσκισε έντυπο με απόσπασμα από το Κοράνι.
Η κίνηση των «αγνώστων» έγινε. Βεβαιωθήκαμε, πλέον, πως η Αθήνα είναι κέντρο διέλευσης αλλά κα δράσης πρακτόρων διαφόρων μυστικών υπηρεσιών από διάφορες χώρες. Κάποιοι επθυμούν να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους εναντίον της Ελληνικής Πολιτείας, εναντίον του Ελληνικού λαού. Αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών δεν πέταξαν ένα παπούτσι στην Βουλή, όπως έκαναν χθες μουσουλμάνοι που διαμαρτύρονταν για το «σχισμένο κοράνι»! Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθώντας να κάψουν ένα παράνομο τζαμί, ταυτόχρονα προσπάθησαν να θέσουν εκτός ελέγχου την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας…
Η επίθεση, λοιπόν, των προβοκατόρων δεν έγινε προς το τζαμί, αλλά προς την Ελλάδα και αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν και να σταματήσουν οι αργυρώνυτοι δημοσιογραφούντες, επώνυμοι και ανώνυμοι, γνωστοί και άγνωστοι, να μεταδίδουν την ελαφρότητά τους και το κενό περιεχομένου της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, εντεταλμένοι όντες, σε μία προσπάθεια να παραπλανήσουν τους πολίτες της χώρας και να τους αποκοιμίσουν έτσι ώστε να μην αντιδράσουν στα ανθελληνικά σχέδια που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται πράξη…
Οι προβοκάτορες χτύπησαν και ξεκαθάρισαν τους σκοπούς τους…
Εάν υπάρξει αντίδραση πολιτών, γεγονός που προσωπκά απεύχομαι, τότε, ο Θεός να βάλει το χέρι του…


Κωνσταντίνος

9 Μαΐου 2010 στις 1:22 π.μ.

Η ρατσιστική βλακεία, σύντροφοι, δεν έχει όρια δυστυχώς...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger