Home » , » Ξεπέρασαν κάθε όριο

Ξεπέρασαν κάθε όριο

Από giorgis , Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009 | 7:40 μ.μ.

Κι αυτή την φορά η «τυφλή και ανεξάρτητη» «δικαιοσύνη» τους ξεπέρασε κάθε όριο!!!!
Και αναφερόμαστε στο περιστατικό που συνέβη στην Νέα Μανωλάδα όταν δυο καθάρματα -Διονύσης Γομοστιώτης και Πέτρος Σάμαρης, λέγονται- ξυλοφόρτωσαν, βασάνισαν και στη συνέχεια έδεσαν πίσω από ένα μηχανάκι και τραβολογούσαν στους κεντρικούς δρόμους Μανωλάδας δυο μετανάστες απ’ το Μπαγκλαντές γιατί είχαν «υπόνοιες» ότι τους έκλεψαν κάποια ζώα!

Το εξωφρενικό είναι ότι μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα η «δικαιοσύνη» τους στέλνει να δικαστούν τους δυο μετανάστες για κακουργηματικές πράξεις, ενώ στους θύτες οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος!

Και ενώ δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος των μεταναστών –ούτε καν καταγγελία για κλοπή δεν υπάρχει στους μπάτσους- τους φόρτωσαν τις κατηγορίες για απόπειρα ζωοκλοπής από κοινού και ζωοκλοπή από κοινού, οι οποίες διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στους θύτες απέδωσαν κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος («εξύβριση κατά συρροή, μη κακόβουλη βλασφημία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, κλπ»).

Πραγματικά δεν βρίσκουμε λέξεις να σχολιάσουμε το γεγονός χωρίς να κινδυνεύουμε να μας ασκηθεί δίωξη για εξύβριση δικαστών κλπ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Ιουνίου 2009 στις 9:16 μ.μ.

Τα ονοματά τους υπάρχουν στον κατάλογο του ΟΤΕ. Ετσι μπορεί ο καθένας να μιλήσει μαζί τους και να τους εκφράσει το θαυμασμό για αυτή τη πράξη αυτοδικίας που έκανε τα ελληνικά δικαστήρια να υποκλιθούν! Ας πάρουμε όλοι μαζί, συντονισμένα, σαν αγνοί φανς, σαν τα 23 χιλιάδες Χρισά Αυγά των εκλογών!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger