Home » » Και μετά κάποιοι μιλούν για «ανευθυνότητα» των μπλόγκερς.

Και μετά κάποιοι μιλούν για «ανευθυνότητα» των μπλόγκερς.

Από giorgis , Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009 | 6:53 μ.μ.

Για τον ρόλο του Γ. Βότση έχουν ακουστεί και γραφτεί πάρα πολλά.
Εμείς στεκόμαστε στην παραδοχή που έκανε δημόσια ότι είναι «μαλάκας» όταν αποκαλύφθηκε ότι το κολλητάρι του για χρόνια Ντίνος Κρυστάλης ήταν πράκτορας της ΚΥΠ.
Από κει και πέρα υπάρχει και μια προκήρυξη της 17 Νοέμβρη που αναφέρετε στον ρόλο του Βότση.

Τα γράφουμε αυτά γιατί διαβάσαμε το άθλιο δημοσίευμα του το οποίο έγινε αιτία να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ο Περικλής Κοροβέσης (όχι φυσικά ότι αυτός απαλλάσσετε απ’ τις προσωπικές του ευθύνες) και είναι τόσο ανυπόστατο σε βαθμό που τέτοιες αστειότητες δεν θα τις κουβέντιαζαν ούτε αλκοολικές γριές Αγγλίδες, όπως έγραψε ένα έντυπο.

Το πόνημα του Γ. Βότση δημοσιεύτηκε στην «Ελευθεροτυπία» στις 13/7/2009 και σημειώνει ανάμεσα στα άλλα:

«Οι δραστηριότητες της «Ζίμενς» στη χώρα μας έχουν μια εξόχως ενδιαφέρουσα προϊστορία διάστικτη από σκανδαλωδώς χαριστικές πολιτικές ενέργειες. Η κορυφαία, το 1990: Η τότε «οικουμενική» κυβέρνηση του Ξεν. Ζολώτα απεφάσισε να ακυρώσει διεθνή διαγωνισμό για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, που έβαινε προς προκλητικά χαριστική κατακύρωση στη «Ζίμενς» σε σύμπραξη με την Intracom του Σωκ. Κόκκαλη και να προκηρύξει νέο.
Και ξαφνικά παρενέβησαν από κοινού οι τρεις πολιτικοί ηγέτες (Αν. Παπανδρέου, Κων. Μητσοτάκης και Χαρ. Φλωράκης), ανέτρεψαν πραξικοπηματικά την κυβερνητική απόφαση και η κατακύρωση ολοκληρώθηκε -ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη συναινετική διαπλοκή και όσα έκτοτε ακολούθησαν.
Ανεπιβεβαίωτες φήμες, που ουδέποτε διερευνήθηκαν, προσδιόριζαν τότε τη «μίζα» σε δύο δισ. δρχ. για το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ, άλλα τόσα για τη Ν.Δ. και ένα δισ. για τον ενιαίο τότε «Συνασπισμό». Ποια είναι η όλη αλήθεια, ο Θεός κι η ψυχή τους. Το απολύτως βέβαιο και εύγλωττο είναι το πολιτικά ομόθυμο αρχηγικό πραξικόπημα».

Είναι δυνατόν κάποιος που θέλει να παρουσιάζετε «σοβαρός δημοσιογράφος» να επικαλείται «ανεπιβεβαίωτες φήμες, που ουδέποτε διερευνήθηκαν», να γράφει τέτοιες ανευθυνότητες –δεν μας λέει καν από πού προέρχονται οι φήμες που αναφέρει- και να θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά;


Τσίμπησε και ο Κοροβέσης και έκανε μια τεράστια πολιτική μαλακία που θα τον ακολουθάει σ’ όλη του την ζωή.

Υ.Γ Και μετά κάποιοι μιλούν για «ανευθυνότητα» των μπλόγκερς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger