Home » » Κάτι σχεδιάζουν οι ιμπεριαλιστές στην περιοχή μας

Κάτι σχεδιάζουν οι ιμπεριαλιστές στην περιοχή μας

Από giorgis , Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009 | 2:04 μ.μ.

Την είδηση ίσως την συναντήσετε στα «ψιλά» των σημερινών εφημερίδων.
Λέει ότι χτες «στις 11.30 π.μ η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη δέχθηκε και συζήτησε μαζί με τα μέλη της πρωτοβουλίας “The Elders” που βρίσκονται στην Αθήνα».
Επίσης η Γ. Πανανδρέου «καθώς θέλει να είναι ενημερωμένος και για τις διεθνείς εξελίξεις, στις 3.30 το μεσημέρι, συναντήθηκε με μέλη της πρωτοβουλίας "The Elders", η οποία δραστηριοποιείται στο Μεσανατολικό και το Κυπριακό».

Λογικό δεν είναι να αναρωτηθεί κανείς ποια είναι αυτή η οργάνωση που συναντείται με την υπουργό εξωτερικών της χώρας μας και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, και μέλλον πρωθυπουργός, θεωρεί καθήκον του να συναντηθεί μαζί της για να «ενημερωθεί για τις διεθνείς εξελίξεις»;.

Οι φυλλάδες δεν μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες γ’ αυτή την οργάνωση και είμαστε σίγουροι ότι όποιον δημοσιοκάφρο και να ρωτήσεις δεν την γνωρίζει ούτε σαν όνομα.

Υπάρχει όμως και ένας μεγάλος ρουφιάνος –Google λέγετε- που αν τον ρωτήσεις σου λέει αρκετά πράγματα.
Εχουμε λοιπόν και λέμε:

Η οργάνωση αυτή που αυτοαπακαλλείται «πρωτοβουλία προσωπικοτήτων για την εμπέδωση της ειρήνης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων», στρατολογεί επιφανή μέλη για «προσφέρουν την συλλογική τους επιρροή και πείρα για να στηρίξουν πρωτοβουλίες ειρήνευσης και δραστηριοποιούνται σε διάφορα παγκόσμια θέματα, όπως το Μεσανατολικό και το Κυπριακό».

Αν δούμε όμως τα μέλη της και τις «πρωτοβουλίες ειρήνευσης» στις οποίες δραστηριοποιούνται θα διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για μια οργάνωση που σχεδιάζει και προωθεί τους ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς στα Βαλκάνια και όχι μόνο.

Ας δούμε δυο απ’ τα πρωτοκλασάτα μέλη της «Elders» και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους για τους σχεδιασμούς και τις σκοπιμότητες αυτής της οργάνωσης.

Τζ Κάρτερ. Πρώην πρόεδρος της Αμερικής. Υπήρξε βασικός «εμπνευστής» των σχεδίων για τον βομβαρδισμό και διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας.
Θεωρείται ότι είναι ο βασικός συντάκτης της συμφωνίας του «Ντέιτον» που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.


Κόφι Ανάν πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ. Τον γνωρίζουμε όλοι από την προσπάθεια που έκανε για να περάσει το «ομώνυμο» σχέδιο που αποσκοπούσε στην διχοτόμηση της Κύπρου.
(Δεν τους βγήκε τότε προς μεγάλη απογοήτευση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ).

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι τα στελέχη αυτής της οργάνωσης ήρθαν απ’ την Τουρκία όπου είχαν συναντήσεις με το πολιτικό κατεστημένο της γειτονικής χώρας, προχώρησαν τις ανάλογες συναντήσεις τους στην Αθήνα και ο επόμενος προορισμός τους είναι η Κύπρος για ανάλογες επαφές.

Βάσιμα πρέπει να υποθέσουμε ότι οι ιμπεριαλιστές κάτι ετοιμάζουν στην περιοχή μας - Οι «Elders» ανέλαβαν να προετοιμάσουν την κατάσταση- και αυτό που σχεδιάζουν εν κρυπτό σίγουρα δεν αποσκοπεί στο συμφέρον του λαού μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger