Home » , » Πήξαμε στα "μπουμπούκια"

Πήξαμε στα "μπουμπούκια"

Από giorgis , Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009 | 6:11 μ.μ.

Κι άλλο πρόσωπο με «κύρος» -μετά την απόκτηση της παγκοσμίου φήμης Τζούλιας Παπαδημητρίου (για τον Ψινάκη δεν υπάρχουν νεώτερες πληροφορίες)- συστρατεύτηκε στις τάξεις του κόμματος του «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια».

Πρόκειται για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ι. Κοραντή ο οποίος μάλιστα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ.
(Τον Δ. Ρίζο προόριζε γ’ αυτή την θέση ο Καρατζαφύρερ αλλά έφαγε πόρτα απ’ τον εκδότη του «Αδέσμευτου Τύπου»

Δήλωσε μάλιστα ο Κοραντής, επικαλούμενος την «πολύχρονη εμπειρία του» ότι βρέθηκε στο πλευρό του χέρι-χέρι με στόχο να υπηρετήσει «τις κοινές αξίες, τις οποίες προβάλλουμε για την πατρίδα».

Στην ίδια κατεύθυνση και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε την αγιογραφία του νέου αποκτήματός του που «έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στην πατρίδα τα πέντε χρόνια, που ήταν στην διοίκηση της ΕΥΠ».

Θυμάστε, φανταζόμαστε τις «εξαιρετικές υπηρεσίες». Καθοδηγούσε τους ασφαλίτες που παρακολουθούσαν το προεδρικό μέγαρο, έβαλε το χεράκι του στην υπόθεση των υποκλοπών, συντόνιζε τις απαγωγές των Πακιστανών κ.λ.π.

Αλλωστε αυτός ήταν και ο ρόλος που του είχε ανατεθεί. Και με την ευκαιρία ας θυμηθούμε μερικές απ’ τις «λαμπρές σελίδες» του μηχανισμού που ηγείτο ο Κοραντής και για τον οποίον είναι τόσο υπερήφανος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger