Home » , » Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Από giorgis , Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009 | 2:17 μ.μ.

Όταν θες να κουκουλώσεις μια υπόθεση κάνε μια ΕΔΕ λένε οι πολιτικάντηδες. Αυτή θα είναι και η κατάληξη της «έρευνας» σχετικά με το θάνατο του Πακιστανού μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ που υποτίθεται θα κάνει ο εισαγγελέας, Ι. Τέντες.

Η αποστολή που έχει αναλάβει ο Χρυσοχοϊδης είναι η με κάθε τρόπο η συγκάληψη των δολοφόνων μπάτσων και παράλληλα το τύλιγμα σε μια «κόλα χαρτί» όσους/ες κατέβηκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν και γ’ αυτή την κρατική δολοφονία.
(Ηδη διώκονται με κακουργήματα, με βάση τον «κουκουλονόμο» πέντε νεολαίοι που θα περάσουν σήμερα απ’ τον ανακριτή).

Ο νέος υπουργός Καταστολής δεμένος στο άρμα της τρομοϋστερίας θα δώσει πάλι εξετάσεις στα αφεντικά του.
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Γ’ αυτό και οι υπερατλαντικοί «σύμμαχοι» δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους που στην καρέκλα του υπουργού καταστολής έχει καθίσει ο Μ. Χρυσοχοϊδης.
Συνεργάστηκαν απόλυτα μαζί του με θύμα τον ετοιμοθάνατο Σάββα Ξηρό, ξέρουν ότι θα είναι υπάκουος σε κάθε νέα εντολής τους.

Και δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη για να τεκμηριώσουμε τον ισχυρισμό μας παρά αρκεί να αναφέρουμε δημοσίευμα του συνήθως καλά ενημερωμένου για τα ελληνοαμερικανικά ανταποκριτή της «Καθημερινής» Αθ. Ελλις:
«Η τοποθέτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που τον καθιστά υπεύθυνο για την τρομοκρατία, έχει γίνει δεκτή με απόλυτη ικανοποίηση από τις ΗΠΑ, ενώ εάν τελικά ο κ. Παπανδρέου δεν επισκεφθεί την Ουάσιγκτον τον Νοέμβριο, θα μεταβούν στην αμερικανική πρωτεύουσα ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο αν. υπουργός Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας, για να υπογράψουν την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα μη θεώρησης διαβατηρίων έτσι ώστε να μη χρειάζονται πλέον βίζα οι Ελληνες πολίτες που επισκέπτονται τις ΗΠΑ».

Η θέση μας πρέπει να είναι μια: Στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger