Home » , » Και απάντηση δεν έλαβε ....

Και απάντηση δεν έλαβε ....

Από giorgis , Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009 | 9:16 μ.μ.

Μια ουσιαστική τοποθέτηση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής κατά την ομιλία του στην βουλή στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Αναφέρθηκε πώς δημιουργήθηκε το τεράστιο εξωτερικό χρέος διαχρονικά τονίζοντας ότι «πάνω από το 25% του δημόσιου χρέους οφείλετε στις Νατοϊκές πολεμικές δαπάνες, στα εξοπλιστικά προγράμματα. Και αυτό το 25% διαχρονικά πληρώνετε απ’ τον ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων. Αυτά που γίνονται και μέχρι σήμερα, η αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Σομαλία, στην Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια στην περιοχή του Καυκάσου, δεν έχουν καμιά σχέση με τα εθνικά συμφέροντα. Οι στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί υπηρετούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., τα συμφέροντα των πολυεθνικών».

Σωστή η εκτίμηση του βουλευτή του ΚΚΕ και όπως αναμενόταν απάντηση από την κυβέρνηση δεν πήρε. Τι να του απαντούσαν άλλωστε; Ότι η ξενοδουλία είναι κύριο χαρακτηριστικό των αστικών ελληνικών κυβερνήσεων διαχρονικά;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:52 μ.μ.

Σωστή η 'εκτίμηση' ; δηλαδή δεν θα έπρεπε να εξοπλίζεται η χώρα ; δεν θα έπρεπε να είμαστε κατ' ελάχιστον συνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς το ΝΑΤΟ αφού _δεν_μας_παίρνει να είμαστε εκτός ; δεν μας παίρνει αγαπητοί μου, καταλάβατε ; που θα επρεπε να συμετέχουμε στο σύμφωνο της Βρσοβίας ;

ανεπίτρεπτοι λαϊκισμοί !

... η ανούσια και αίολη κριτική εκ' του ασφαλούς πάντοτε μου προξενούσε αηδία ! αυτά να πείτε στον 'σύντροφο' (sic) Χαλβατζή. Να του πείτε επίσης να μη ψηφίζει την Ευρώπη το κόμμα του ότι και το ΛΑΟΣ ... είναι ντροπή !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger