Home » , » Δουλειές με φούντες αυτές τις μέρες οι μπάτσοι.

Δουλειές με φούντες αυτές τις μέρες οι μπάτσοι.

Από giorgis , Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010 | 8:59 μ.μ.

«Η παρέα έγινε οργάνωση και το σπίτι γιάφκα για να έχουν το ελεύθερο να κατηγορήσουν όποιον θέλουν». Μια αυτή την πρόταση η καταζητούμενη για συμμετοχή στους «Πυρήνες της φωτιάς» Κωνσταντίνας Καρακατσάνη, λέει ακριβώς πώς έστησε η ασφάλεια όλο το σκηνικό με την «γιάφκα Χαλανδρίου» και χρέωσε άσχετα άτομα με την προαναφερόμενη οργάνωση.

Σήμερα όταν πήγε ένας φοιτητής, του οποίου αποτυπώματα είχαν βρεθεί στο σπίτι του Χαλανδρίου, στην μπασκηναρία του Ζωγράφου, για μια εκκρεμότητα που είχε με τους μπάτσους συνελήφθη, δίνοντας τα περιθώρια στους δημοσιοκάφρους να δώσουν πάλι τα «διαπιστευτήρια» τους, στους ασφαλίτες.

Ποιο αναλυτικά, ο φοιτητής είχε συλληφθεί το 2006 κατά τη διάρκεια πορείας του Ελληνικού Φόρουμ στο κέντρο της Αθήνας.
Από τότε έδινε δυο φορές το «παρόν» στην μπασκηναρία της περιοχής του, μέχρι να γίνει η δίκη του που μέχρι τώρα έχει αναβληθεί δυο φορές. Όταν πήγε σήμερα, τον μπαγλάρωσαν γιατί είχαν βρεθεί αποτυπώματα του σε δισκέτες και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι του Χαλανδρίου. Είχαν φροντίσει οι μπάτσοι πριν από μερικές μέρες, στις 31 του περασμένου μήνα, να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης.

Το γεγονός της σύληψης του παρουσιάστηκε από τις τηλεοράσεις ... όπως αναμενόταν. Ο Κασιώτης στον Alpha θεώρησε ότι ο φοιτητής είναι μέλος της οργάνωσης που τον κατηγορούν οι μπάτσοι «αλλά όχι στον σημερινό ενεργό πυρήνα της», ενώ αν άκουγες την Καραμήτρου του Mega ήταν σαν να διάβαζες δελτίο Τύπου της μπασκηναρίας.

Δουλειές με φούντες αυτές τις μέρες οι μπάτσοι. Απ’ την μια να κατασκευάσουν ενόχους, απ’ την άλλη να ξελασπώσουν συναδέλφους τους που βγήκε στον αφρό η κτηνώδη συμπεριφορά τους.
Και αναφερόμαστε στους μπάτσους βασανιστές του Α.Τ Ακροπόλεως. (Αλήθεια γιατί τα ονόματα τους δεν δίνονται στην δημοσιότητα;).
Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το κουκούλωμα που γίνετε και αυτή την φορά παραθέτουμε μια παράγραφο από δημοσίευμα του «Βήματος»: «Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο συνέλαβε μόνο δύο ειδικούς φρουρούς ως φυσικούς αυτουργούς σε βασανιστήρια κρατουμένου, παρά το γεγονός ότι ο χιλιανός κρατούμενος κάνει σαφώς λόγο καταθέτοντας για επτά αστυνομικούς, για τους οποίους λέει χαρακτηριστικά: "Μπορώ να αναγνωρίσω και τους επτά που με χτύπησαν έναν προς έναν"».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger