Home » , » Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Από giorgis , Κυριακή 11 Απριλίου 2010 | 11:55 μ.μ.

Το ότι ο Θέμος Αναστασιάδης είναι μεγάλο «μούτρο» και καθόλου εύκολος αντίπαλος το έχει δείξει όλη η δημοσιοκαφρική του διαδρομή. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρασε απ’ όλα τα δημοσιογραφικά μετερίζια και υπηρέτησε πιστά τους εργοδότες του κάποιοι απ’ τους οποίους ανήκουν στην αφρόκρεμα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας –Αλαφουζέϊκο, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης-.

Τα τελευταία χρόνια και αφού βγήκε εντελώς λάδι από μια δικαστική περιπέτεια –ξέρετε, ρόζ DVD, 5 «μαύρα» εκατομμύρια ευρώ κ.α- και μετά το επιτυχημένο εκδοτικό εγχείρημα του «Πρώτου Θέματος» στο οποίο έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο αισθάνεται τόσο δυνατός που δεν διστάζει να αντιπαρατεθεί στα ίσια με έναν άλλον μεγαλοκαπιταλιστή εκδότη-επιχειρηματία τον Γ. Μπόμπολα.

Η ιστορία είναι γνωστή και δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Μετά την γνωστή κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Αναστασιάδη οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος» βρέθηκαν κατά 70% στα χέρια του Γ. Μπόμπολα.
Πολλά κυκλοφορούν για τους λόγους που επήλθε ρήξη στις σχέσεις Αναστασιάδη-Μπόμπολα αλλά εμείς δεν θα σταθούμε στις φήμες που κυκλοφορούν.

Το γεγονός είναι ότι αυτή η κόντρα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις με δυο Κυριακές συνέχεια ο Αναστασιάδης να «πυροβολεί» με τα δημοσιεύματα του τον κύριο μέτοχο του «Πρώτου Θέματος» βάζοντας στο στόχαστρο του τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γ. Μπόμπολα. Την περασμένη Κυριακή ο «εθνικός μας κατασκευαστή» δέχτηκε τα πυρά του Θ. Α. για το έργο των Τεμπών σήμερα για την εκμετάλλευση των διοδίων.

Μιλώντας εξ ονόματος όλων των εργαζομένων στο «Πρώτο Θέμα» (Η αλήθεια είναι ότι ο Αναστασιάδης έχει ένα σκληρό πυρήνα κολλητών του στην φυλλάδα που διαμορφώνει το όλο κλίμα) ο Θ.Α προβάλλει την δική του άποψη: «Εδώ στο Πρώτο Θέμα είμαστε πολύ ευαίσθητοι στις προσβολές. Για παράδειγμα, θεωρούμε προσβολή στη σύντομη, αλλά διδακτική ιστορία μας, το να βρεθεί κάποιος που θα σκεφτεί και μόνο ότι υπάρχει περίπτωση να … συμμορφωθούμε προς άνωθεν υποδείξεις! Τούτο από μόνο του, ανεξαρτήτως του περιεχομένου των υποδείξεων, αποτελεί casus belli», γράφει σήμερα.

Προσχηματικά είναι όσα επικαλείται ο Αναστασιάδης –σιγά μην τον έπιασε ο πόνος για την «αδέσμευτη δημοσιογραφία»- αλλά το ενδιαφέρον για μας είναι άλλο και αν αληθεύει θα είναι τεράστια έκπληξη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας ο Θέμος Αναστασιάδης είναι σε ανοιχτή γραμμή με μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ –δεν θεωρούμε σκόπιμο να γράψουμε το όνομα του- ο οποίος του σύστησε επιχειρηματία (με τον οποίον ο Θέμος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν) για να συνεργαστούν και να εκδώσουν νέα εφημερίδα η οποία θα τυπώνεται στα κομματικά πιεστήρια του Περισσού, στην «Τυποεκδοτική».

Αν φτάσουμε στο σημείο να δούμε τον Αναστασιάδη εκδότη με τις ευλογίες του ΚΚΕ τότε … θα ζητήσουμε ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη, που τραγουδούσε ο Σ. Διονυσίου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger