Home » , » Η "επιτυχία" του φιάσκου

Η "επιτυχία" του φιάσκου

Από giorgis , Κυριακή 11 Απριλίου 2010 | 8:57 μ.μ.


Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Αυτό είναι το δόγμα των δημοσιοκάφρων παπαγάλων της ασφάλειας που υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών τους πάνε να μας παρουσιάσουν το μαύρο άσπρο.

Γιατί όπως και να το κάνουμε αν όσοι έχουν στο αρχείο τους προκηρύξεις ένοπλων ομάδων μπορεί να θεωρηθούν και να τους αποδοθούν κατηγορίες ότι συμμετέχουν σε οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας τότε πάει να πει ότι τρελαθήκαμε εντελώς.

Οσο για τα κείμενα που βρήκαν και σύμφωνα με τους ασφαλίτες «φέρονται» να αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων, τι να πει κανείς; Με την «λογική» τους σε δεκάδες αναρτήσεις του μπλογκ μας μπορεί να αποδώσουν τον ίδιο χαρακτηρισμό.

Πόσο «αναιμικά» και χωρίς καμιά ουσιαστική βάση είναι αυτά που προσάπτουν οι μπάτσοι στους συλληφθέντες φαίνετε ξεκάθαρα και από την ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της ασφάλειας: «Βρέθηκε και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος υπολογιστή με προηγούμενος προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα και σχέδιο προκήρυξης για μελλοντική τρομοκρατική ενέργεια, όπως επίσης και χειρόγραφα κείμενα δύο εκ των οποίων φέρονται να αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων της ίδιας οργάνωσης», δήλωσε σε όλα τα ΜΜΕξαπάτησης.

Αυτός είναι και ο λόγος που ανέθεσαν στον Σόμπολο να προαναγγείλει από το Μega για «σημαντικά στοιχεία που θα προκύψουν τις αμέσως επόμενες ώρες ή μέρες». Ποιος ξέρει τι μαγειρεύουν τα ασφαλίτικα επιτελεία τώρα που βλέπουν ότι η «επιτυχία» τους εξελίσσετε σε ένα τεράστιο φιάσκο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger