Home » » Εγκλήματα του λευκού κολάρου που ποτέ δεν έχουν θύτες

Εγκλήματα του λευκού κολάρου που ποτέ δεν έχουν θύτες

Από giorgis , Τρίτη 4 Μαΐου 2010 | 8:52 μ.μ.

Η απόγνωση από τα αβάσταχτα προβλήματα που τους προκάλεσε η οικονομική κρίση, ήταν η αιτία που έσπρωξε στον εκούσιο θάνατο τέσσερις ανθρώπους μέσα σε λίγες ώρες, σε διαφορετικά σημεία της χώρας!

•Στην Βέροια, ένας 71χρονος συνταξιούχος οικοδόμος έβαλε τέλος στη ζωή του στήνοντας μια αυτοσχέδια αγχόνη στην μπασκέτα ενός γηπέδου κοντά στο σπίτι του. Στο σημείωμα που άφησε στους δικούς του, ανέφερε ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τη σημερινή οικονομική κατάσταση και εξέφραζε την επιθυμία του να δωρίσει το σώμα του στην επιστήμη!

•Στην Παλαιοκώμη Ροδολίβους στις Σέρρες, ένας 49χρονος αγρότης πατέρας ανήλικων παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα αντλιοστασίου έξω από το χωριό. Συγγενείς και φίλοι του κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, ενώ ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

•Στην Θεσσαλονίκη τα χρέη από τις πιστωτικές κάρτες οδήγησαν στην αυτοκτονία έναν 45χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του. Νωρίτερα, είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του και του είχε αποκαλύψει τι σχεδίαζε να κάνει. Οι δύο αδελφές του έτρεξαν στο σπίτι, αλλά τον δεν πρόλαβαν ζωντανό. Δίπλα του ο 45χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας του.

•Στην Πάτρα, ένας 38χρονος φρουρός των φυλακών Αγίου Στεφάνου, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο αφήνοντας έναν φάκελο με επιστολή προς τους δικούς του. Μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείου του Ρίου όπου ξεψύχησε μετά από 36 ώρες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Εγκλήματα του λευκού κολάρου που ποτέ δεν έχουν θύτες
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Μαΐου 2010 στις 1:04 π.μ.

Την ενεργοποίηση του άρθρου 28 του Συντάγματος που απαιτεί αυξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία τριών/πέμπτων (δηλαδή 180 θετικών ψήφων) στη ψηφοφορία του νομοσχεδίου που θα επικυρώνει τα νέα μέτρα λιτότητας, θα ζητήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα επικαλούμενο ότι η συμφωνία με την τρόικα συνιστά μεταβίβαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις στον αγώνα για την παρεμπόδιση και την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Ταυτόχρονα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θέτει ζήτημα εφαρμογής του άρθρου 28 παρ. 2 του Συντάγματος που απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων (δηλαδή τουλάχιστον 180 βουλευτών) για την μεταβίβαση κυριαρχικών αρμοδιοτήτων του ελληνικού κράτους σε ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Είναι ώρα ευθύνης για τον καθέναν.
(σε περίπτωση που δεν ακολουθηθεί η διαδικασία των 3/5, σε ανύποπτο χρόνο .. αν η υπόθεση πάει σε Συνταγματικό Δικαστήριο και αν κηρυχτεί η ψηφοφορία και συμφωνία ΑΚΥΡΗ, οι Δανειστές μας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσουν τα χρήματα τους.)
--------------------------------------
The Parliamentary Group of the Greek Communist Party (KKE) raised the issue of Article 28 paragraph 2 of the Greek Constitution that describes that >> "is required a qualified majority of three fifths (ie at least 180 MPs) to ratify for the transfer of sovereign powers and property of the Greek state to third parties" . As per Article 28 , the Greek Constitution requires increased parliamentary majority of three / fifths (ie 180 positive votes) to vote the bill to ratify the new austerity measures. In case this procedure is not followed, and if this case in later stage goes to the Constitutional Court , the money given to Greece as bailout are not secured .. as the agreement maybe declared not valid by the court. and the money never payed back..
http://garizo.blogspot.com/2010/05/28-180.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger