Home » » Καλά κρασιά ....

Καλά κρασιά ....

Από giorgis , Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 | 5:03 μ.μ.

Του Σ.

Μιλάμε για γαμάτη αποκάλυψη!!! Λέμε για την λίστα, που κυκλοφόρησε με τα δωράκια που έστελνε η Siemens σε πολιτικούς όταν υπήρχαν γιορτές ή αυτοί είχαν την ονομαστική τους γιορτή. Σαμπάνιες, κρασιά, μανικετόκουμπα, φουλάρια κλπ.

 Είναι μια καθιερωμένη τακτική που εφαρμόζουν όλοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα εδώ για δεκαετίες χωρίς να μπορεί να τους αποδώσει κανείς κάτι το μεμπτό.
Ετσι λοιπόν βλέπουμε ότι το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Siemens έστειλε δωράκια στους πάντες. (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Κώστα Σκανδαλίδης, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Βουλγαράκης, Γιώργος Αλογοσκούφης, Πέτρος Δούκας, Άκη Τσοχατζόπουλου περιλαμβάνονται στην λίστα από πολιτικούς, Γιώργος Μπόμπολας, Πέτρος Κόκκαλης, Γιώργος Κορωνιάς, Γιώργος Λούβαρης, Κώστας Μίχαλος από επιχειρηματίες, στον γνωστό επικοινωνιολόγο Γιώργο Φλέσσα, στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα…).

Μας δουλεύουν κανονικά. Εδώ η Ζίμενς έδωσε μίζες εκατομμυρίων σε πολιτικάντηδες για να κάνει απρόσκοπτα τις μπίζνες της (δέστε το βίντεο του Λαζόπουλου)  και η λεγόμενη Εξεταστική Επιτροπή προβάλλει τα … κρασιά … που ανακάλυψε!!!!
Διαβάστε περισσότερα...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιουνίου 2010 στις 5:06 μ.μ.

Φυσικά μας δουλεύουν, τι περιμένουμε να πιάσουν όλους τους ενόχους;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger